Kauniečiai leipsta iš juoko: betono duobėje paskendo taksi

  • Teksto dydis:

Antradienį po darbų pro Žemuosius Šančius važiuojantys kauniečiai, pamatę taksi vairuotojo nelaimę, vos tvardė juoką.

Internautai socialinio tinklo "Facebook" grupėje "Kur stovi policija Kaune" dalijosi nuotraukomis, kuriose matyti A. Juozapavičiaus prospekte įklimpęs taksi automobilis. 

"Protingos galvos išliejo, kaip suprantu, į duobę betoną. Prie tvarkyto šviesoforo ties prekybos centru "Lidl" šiuo metu taksi paskendęs iki slenksčių", – apie 17 val. rašė internautas Viktoras. Anot jo, eismo spūstys susiformavo iki prekybos ir pramogų centro "Akropolis".

Kiti kauniečiai stebėjosi, kam taksi vairuotojui reikėjo važiuoti ta kelio eismo dalimi, kuri buvo užtverta "stop" juosta ir pažymėta apie kliūtį įspėjančiais kelio ženklais.

"Dabar pasėdės, kol kaip ropę išraus", – šmaikštavo internautas Tomas.

"Gal jam rūkas ant akių nusileido. Duobės nebuvo įmanoma nepastebėti", – antrino Vaidas. O štai Aleksas spėliojo, ar šis taksi vairuotojas buvo blaivus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jo

Jo portretas
Kauno dienos zurnalistai,nerasinekit visu kaunieciu vardu.Ka matot jus ir mastot,tai dar ne visi kaunieciai.

Kaunietis

Kaunietis  portretas
Koks kauno dienos nesubrendėliu supuvimo lygis. Gėda

"Kaunas tvarkosi"

"Kaunas tvarkosi" portretas
Tuo tarpu Vilniuje gatvių duobės sparčiai tvarkomos-dirba keliomis pamainomis. Savivaldybės įmonė „Grinda” įsigijo vokišką įrenginį „Bagela“, kuris padeda greičiau, sutvarkyti atsivėrusias duobes karšto asfalto mišiniu. Rezultatai palyginti su ankstesniais metais gerėja, o duobių tvarkymo kaštai sumažės 1,5 karto. Skaičiuojama, kad per dieną vien šiuo įrenginiu sutvarkoma iki pusšimčio skirtingo diametro avarinių duobių Vilniaus miesto gatvėse.Inf.2018,03,13,
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių