Kaunas pasitiko Naujuosius metus!

  • Teksto dydis:

Paskutinį 2021-ųjų vakarą daugybė kauniečių laukė mitais apipinto vidurnakčio, akimirkos, skiriančios Senuosius ir Naujuosius metus.

Vieni 2022-uosius buvo nusiteikę pasitikti saugiai ir šiltai namuose, kiti buvo pasiilgę lauke vykstančio šventinio siautulio, tad traukė į miesto aikštes ar vietas, iš kurių atsiveria geriausios Kauno panoramos.

Treti Naujųjų metų sutiktuvių neįsivaizdavo be didžiulių koncertų ar triukšmingo šventinio pasisėdėjimo restorane.

Tikriausiai garsiausiai sekundės, likusios iki Naujųjų metų, buvo skaičiuojamos „Žalgirio“ arenoje, kur tūkstančius žmonių į savo koncertą sukvietė Gytis Paškevičius. Šį šventinį vakarą griaudėjo ir „Girstučio“ kultūros rūmai. Čia koncertavo Martynas Kavaliauskas. 

Šiemet miestas neorganizavo masinių naujametinių renginių. Kaip ir pernai įvairiose miesto vietose planuota surengti fejerverkų šou. Šios vietos buvo neatskleidžiamos, norint išvengti didelių susibūrimų. Deja, dėl rūko fejerverkai atšaukti. Apie tai paskelbta šią popietę, įvertinus orų prognozes. Tačiau informacija pasiekė toli gražu ne visus. Nemažai žmonių tikėjosi fejerverkų šou, tačiau jiems teko pasitenkinti individualiomis iniciatyvomis.

„Ieškojom, kur bus šaudomi fejerverkai. Nieko neišsiaiškinom. Nusprendėm, kad Rotušės aikštėje vis tiek turi būti vykti kažkas šventiško. Juk ir Kalėdų eglė čia papuošta“, – sakė viena kaunietė, į aikštę atkulniavusi su draugų būriu.

Belaukdami vidurnakčio miestiečiai fotografavosi prie eglės, spėjo užsukti ir apžiūrėti šventiškai papuoštas Kauno pilies prieigas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Buvo toks rūkas ,kad gerai kad neišleista fejerverkai veltui,bus kiti metai, sutaupysim.Gerai ,kad pradedama tvarkyti ,kur,kokiose vietose galima leisti fejeverkus,nes seniau ,kaip prisigėrę prie gyvenamų namų sprogdindavo,padegdavo,sužalodavo.Tai turi būti nuošalesnės vietos,tai turi reguliuoti savivaldybė ,ar gaisrinės tarnyba .

Gyventojas

Gyventojas portretas
Esu labai nusivylęs elektros tiekimo kokybe Aleksote link Seniavos, labai dažnai dingsta elektra, ištisai gadinami elektros prietaisai, paskutinį kartą iš vis dingo naujų metų naktį vidurnaktį, tik ryte atsirado. Labai blogai.

Kiesa

Kiesa  portretas
Lietuvos valdžia visur bando viską išrasti viskas draudžiama jau net prie fejerverkų prisikniso
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių