Jauni medikai startui renkasi Kauno rajoną

  • Teksto dydis:

2016-ieji Garliavos pirminiam sveikatos priežiūros centrui (PSPC) prasidėjo maloniomis permainomis – visų ambulatorijų vedėjais tapo jauni ir perspektyvūs gydytojai.

Girionių ambulatorijos (Samylų sen.) vedėju paskirtas Šarūnas Sabaliauskas, Lina Vazgytė pradėjo vadovauti Piliuonos ambulatorijai (Taurakiemio sen.), o Ežerėlio ambulatorijos (Ežerėlio sen.) vairą perėmė Rūta Sondienė.

„Gerą įspūdį padarė jaunųjų kolegų optimizmas, noras tobulėti, pasirengimas darbą organizuoti pacientui patraukliau ir patogiau“, – kalbėjo PSPC direktorė Nijolė Kliučienė.

Š. Sabaliauskas prieš porą metų baigė šeimos medicinos rezidentūrą Sveikatos mokslų universitete, o šiuo metu dar studijuoja visuomenės sveikatos magistrantūroje. L. Vazgytė patirties įgijo Kauno rajono greitojoje ir Raudonojo Kryžiaus ligoninės priėmime. R. Sondienė vietos žmonėms gerai pažįstama, ji Ežerėlio padalinyje trejus metus dirbo šeimos gydytoja. Šiai ambulatorijai beveik du dešimtmečius vadovavusi Milda Karvovskienė nuo šiol priims pacientus kaip šeimos gydytoja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tiesiog marija

tiesiog marija portretas
Saunuole Lina, linkime jai sekmes.

Rima

Rima portretas
Prašau gydytojos Linos, norėčiau, kad atsitikus problemai gaučiau siuntimą, kad ir neuzsiregistravusi buvau, nes gydytoja nelabai nori išrašyti, tad turi saugoti savo pacientus, jeigu maloniai nesielgs persirašysim pas kitą šeimos gydytoją.Tai ne mano vienos nuomonė, jau daug ligonių apie tai kalba.

Birute

Birute portretas
Daktares Linos sypsena ir nuosirdumas puikiai dera su profesionaliais patarimais. Gera kai zinau kad mano sveikata rupinasi jauna gabi gudytoja taikydama naujausius gydymo metodus ir zinias. Dekoju ir linkiu grazios ateities pas mus.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių