„Kauno diena“ su G. Muižiu: pašnekovas – J. Krėpšta

  • Teksto dydis:

Ilgametis Kauno filharmonijos vadovas, vienas iš Pažaislio muzikos festivalio sumanytojų ir jo koordinatorius Justinas Krėpšta „Žinių radijo“ laidai „Kauno diena“ papasakojo, kaip koronavirusas koregavo festivalio planus.

Šis Pažaislio muzikos festivalis jubiliejinis, jau 25-as, tad ir jo programa buvo neeilinė. Deja, dėl viruso sukelto neapibrėžtumo programą teko skubiai keisti.

Dabar festivalyje dalyvaus daugiau mūsų šalies atlikėjų. Tačiau nėra to blogo, kas neišeitų į gerą. Publiką džiugins tokie neeiliniai talentai kaip Edgaras Montvidas, Gintaras Rinkevičius, Martynas Levickis, Jokūbas Bareikis, Rafailas Karpis, tėvas ir sūnus K. Smoriginai, Petras Bingelis, Lukas Geniušas ir dar daug kitų puikių atlikėjų.

Plačiau apie jubiliejinį Pažaislio muzikos festivalį pokalbis su J. Krėpšta laidoje „Kauno diena“.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Claribel

Claribel  portretas
Dabbar „Google“ moka nuo 6285 iki 7392 USD per savaitę už darbą internete iš namų. Įstojau į šį darbą prieš du mėnesius ir per pirmąją šio sandorio savaitę uždirbau 6457 USD. Šis darbas yra tikrai neįtikėtinas ir kiekvieną dieną man suteikia didelę pajamų dalį. Esu tikras, kad pasieksite geriausią rezultatą. Apie tai skaitykite čia.. ...............>>>>>>>>  cutt.ly/yyvKV2u
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių