Infarktą patyręs V. Šustauskas papasakojo, kaip jaučiasi

  • Teksto dydis:

Šią savaitę žiniasklaidoje pasirodė žinia apie tai, kad buvęs Kauno meras ir Seimo narys Vytautas Šustauskas patyrė infarktą. Medikų rankose atsidūręs vyras portalo kauno.diena.lt žurnalistams papasakojo apie savijautą. 

„Atsikėliau antradienį normaliai, truputį prasitampiau ir po pietų man pradėjo skaudėti, skaudėti ir tuoj pat greitąją iškvietė ir išvežė. Iškart į operacinę. Viena kraujagyslė buvo 100 proc. užkalkėjusi“, – pasakojo buvęs Kauno meras.

Kaip trečiadienio vakarą rašė portalas delfi.lt., Kauno klinikose buvusiam politikui buvo atlikta kraujagyslės stentavimo operacija.

„Vakar dar kitą kraujagyslę rado 90 proc. užsikišusią. Tai ir tą padarė“, – situaciją komentavo pašnekovas.

Žmonės ir miršta nuo skausmo, neiškenčia.

Paklaustas, kaip jaučiasi šiuo metu, V. Šustauskas teigė: „Dabar guliu ligoninėje. Nebeskauda, nes buvo toks velniškas skausmas, kad cypti reikėjo. Kol pirmą (kraujagyslę, – aut. past.) neatkišo, tai toks skausmas buvo. Žmonės ir miršta nuo skausmo, neiškenčia“.

Kada bus išrašytas iš gydymo įstaigos, V. Šustauskas teigė kol kas nežinantis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rasa

Rasa portretas
Galėjai savo purvina srėblia ir neatydaryti nei tu matei nei žinai tik parazita pažystama turi tai ir abu pamazgu papylėt nes tas kuris tau sakė konservinis purvo pilėjas papile kitam sudfžiui tau Samai Tai pasistengiai po mirties pasišūdinti fui šukšliau

samas

samas portretas
Pasak buvusių savivaldybės jo bendradarbių, tai nekreipiant dėmesio į tai, kad myžo į palmę, buvo vienintelis meras kuris nevogė. Stiprybės Vytautai.

Kaunietis...

Kaunietis... portretas
Sveikatos ir stiprybės.
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių