Fiksuoja kauniečiai: gatvė Petrašiūnuose virto baseinu

  • Teksto dydis:

Sekmadienio popietę socialinėje erdvėje ėmė plisti kauniečių informacija apie vandeniu užlietą gatvę Petrašiūnuose. Kol kas išsiaiškinti, kas kaltas dėl iš šulinio besiveržiančio vandens nepavyksta – atsakingos bendrovės avarinės tarnybos atstovams su žiniasklaida bendrauti uždrausta.

Apie 13 val. kauniečiai pasidalijo nuotraukomis iš Petračiūnuose esančios R. Kalantos gatvės. Jų teigimu, dalis ilgos gatvės virto tikru baseinu: „Petrašiūnai skęsta. Atsargiai“.

Nuotraukose matoma, kad situacija tikrai nepavydėtina. Vairuotojai, važiuodami šia gatve, atsiduria tikruose vandens spąstuose. Ne vienas, kuriam teko matyti iš kanalizacijos šulinio besiveržiantį vandenį, negailėjo kritikos.

„Sutvarko gatvę, paskui keičia vamzdyną, bet vis tiek nesutvarko“, – stebėjosi kaunietis.

Dar kiti bandė juokauti, kad tokiu būdu „Kaunas valosi“.

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Portalui susisiekus su bendrovės „Kaunas vandenys“ avarinės tarnybos atstovus ir pasiteiravus, kad nutiko minėtoje vietoje, sulaukta kiek netikėto atsakymo.

„Mums negalima su jumis kalbėti, pasakykite savo telefono numerį, kai pasiklausiu, jums perskambinsiu“, – nuskambėjo vyriškas balsas kitame telefono gale.

Kol kas žadėto skambučio nesulaukta, todėl belieka viltis, kad jei apie problemą avarinės tarnybos atstovai nebuvo girdėję, tą sužinojo iš portalo kauno.diena.lt žurnalistų.

Vairuotojai, planuojantys važiuoti šia kelio atkarpa, raginami būti itin atidūs.


Šiame straipsnyje: Petrašiūnaibesiveržiantis vanduovandentiekio avarijaKauno vandenysskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

PETRAŠIŪNIŠKĖ

PETRAŠIŪNIŠKĖ portretas
Dėl šio pratrūkusio šulinio jau pusė metų kovojame su" Kauno vandenys",dangtis ant jo labai bilda, pastoviai dunda,kilnojasi. Deja, po avarijos vėl tas pats.

kaunietis

kaunietis portretas
Tur but jau 20m niekas nevalo lietaus sulineliu.Pas mus prie ivaziavimo i kiema sulinelis pilnas purvo iki pat virsaus

Dropas

Dropas portretas
Kauno vandenyse po matijosaicio atejimo neliko serviso tarnybos. Savus specialistus pakeite neaiskios kompanijos (susijusios su pastatytais kauno vandenyse valdybos nariais), kurios apskritai neturi patirties vandens komunikaciju remonte (uztenka paziureti susijusius straipsnius po komentaru dalies). Del to ir islenda kas 2-3 men visokios "avarijos", bega juodas vanduo, nepranesama apie remontus ir tt. O ka daugiau gali pasakyt atsiliepes kauno vandenu atstovas, jeigu bijo del savo darbo vietos ir priverstas tyleti?
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių