„EIT Health Inovacijų dienos 2020“: ar esate pasiruošę pakeisti ateitį?

  • Teksto dydis:

Domina naujovės, sveikatos priežiūra ir verslumas? Prisijunk prie renginių ciklo „Inovacijų dienos 2020“, kurio tikslas – sveikatos priežiūros ir inovacijų srityse edukuoti jaunuosius specialistus iš 22-jų pasaulio šalių, tarp kurių – ir Lietuva.

Vienos ar dviejų dienų trukmės renginio „Inovacijų dienos 2020“ metu studentai skirtingų disciplinų komandose spręs sveikatos priežiūros srityje kylančius iššūkius. Vyks mąstymo modeliavimo ir idėjų pardavimo mokymai bei užsiėmimai su pacientais, vartotojais bei kitais gyventojais, siekiant nukreipti studentų idėjas tinkama linkme. Įkvepiantys kalbėtojai, iš ypatingų vertintojų sudarytos komisijos bei startuolių atstovai dalinsis patirtimi, pristatys savo inovacijų bei verslumo sėkmės istorijas.

Dalyviams nebūtina turėti specifinių žinių ar studijų patirties – pakanka entuziazmo!

„Šie metai įrodė, kad inovacijų kūrimas mišriose grupėse gali būti itin efektyvus. „i-Dienos 2020“ – tai kasmetinis sveikatos priežiūros inovacijų festivalis, kuriame kviečiame visus jaunuosius talentus eksperimentuoti su inovacijomis bei išmokti pažangių sprendimų kūrimo. Labai laukiame šių metų idėjų. Jaunoji karta neretai pasiūlo puikių sprendimų, kuriuos galima pritaikyti rinkoje, taip padedant pacientams iš visos Europos“, – teigia Lietuvos sveikatos mokslų universiteto prorektorė mokslui prof. Vaiva Lesauskaitė.

Šie metai įrodė, kad inovacijų kūrimas mišriose grupėse gali būti itin efektyvus.

Šiais metais žymiausi universitetai, verslo inkubatoriai ir kompanijos, priklausančios Europos inovacijų ir technologijų bendruomenės „EIT Health“, tinklui surengs 35 renginius 22-jose Europos šalyse. Daugiau nei 50 proc. renginių vyks Vidurio, Rytų ir Pietų Europos regionuose tiek gyvai, tiek internetu, siekiant užtikrinti saugiausią aplinką visiems studentams.

Renginio „i-Dienos 2020“ metu trys komandos bus apdovanotos prizais, o pirmąją vietą užėmusi komanda taip pat laimės kvietimą į „EIT Health Inovacijų dienų“ nugalėtojų renginį, kuriame, padedama patyrusių ekspertų, galės toliau vystyti savo idėją.

Kviečiame dalyvauti renginyje „Inovacijų dienos 2020“ Lietuvoje ir pradėti savo kelionę diegiant inovacijas sveikatos priežiūros srityje!

Laikas ir vieta: 2020 m. lapkričio 6 d., Lietuvos sveikatos mokslų universitetas, Kaunas. Daugiau informacijos rasite čia. 

Registracija: į renginį užsiregistruoti galite paspaudę šią nuorodą.

Daugiau informacijos apie programą rasite čia: https://eithealth.eu/project/i-days/.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Ateitis pasikeis ir be jūsų...
VISI KOMENTARAI 1

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių