Eismas rugsėjį – košmariška patirtis: nepatyrę vairuotojai nori pasirodyti, kurio BMW geriau traukia

Rugsėjį apsunkintas eismas tampa daugelio vairuotojų galvos skausmu. Vairuotojai teigia, kad eismas gatvėse tapo paralyžiuotas ir dėl nebaigtų kelio darbų. Keletas kauniečių pasidalijo savo nuomone apie situaciją Kauno gatvėse.

„Eismas rugsėjo pradžioje pasikeitė į blogąją pusę. Judėjimas stipriai suintensyvėjo, gatvėse spūstys – ir dėl remonto darbų, ir dėl neišsibudinusių vairuotojų“, – sakė Vilius, kuriam kiekvieną rytą tenka važiuoti maršrutu Dainava-Petrašiūnai.

„Kelio darbai realiai viską apsunkina, nes uždaryti esminiai pravažiavimai, pavyzdžiui, Mosėdžio gatvė. Dėl to reikia daryti lankstus ir formuojasi spūstys“, – antrino vairuotoja Viltė. Jai tenka automobiliu važiuoti iš universiteto Jonavos gatvėje į Romainius per Varnių gatvę.

Anot pašnekovų, situacija keliuose itin pablogėjo dėl  jaunų ir nepatyrusių vairuotojų.

„Darosi kažkokia betvarkė, pusė, atrodo, neatsimena kaip vairuoti – arba malasi bet kaip, arba važiuoja itin lėtai ir pasimetę. Tai ypač trukdo eismą ir erzina“, – piktinosi Viltė.

„Prieš porą dienų įvažiavęs į žiedinę sankryžą automobilis sustojo tiesiog skersai, blokuodamas eismą važiuojantiems žiedu ir išvažiavimą“, – patirtimi dalijosi vairuotoja Julija. Problema, kurią ji išskyrė, tai itin neatsakingas vairavimas.

„Naujai iškepti vairuotojai lekia, norėdami pasirodyti, kurio BMW geriau traukia. Rytais įsijungus „Waze“ programėlę puikiai matosi tokio vairavimo padariniai – visur avarijos, spūstys“, – tvirtino Julija. Ji vylėsi, kad po mėnesio tokia netvarka gatvėse aprims.

Panašu, kad prasidėjus šiam mėnesiui daugeliui vairuotojų itin kliudo kelio darbai. Daugelis jų išreiškė viltį, jog norėtų matyti kuo greičiau užbaigtus remontus, kuriuos kelininkai pradėjo vasaros pabaigoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sadd

sadd portretas
jau truputį aprimo viskas

Rapolas

Rapolas portretas
Pagrindinė problema yra kelių remonto darbai nepadaryti vasarą - labai stabdo srautą ir sudaro nereikalingus kamščius, o svarbiausia, kad niekas, nei miesto valdžia, nei kelio remontininkai, nesusivokė, nesusiprotėjo, kad pandemija baigėsi, nebėra nuotolinio darbo ir mokslo ir visi išvažiavo į gatves 2019 metų srautu, o gal net ir didesniu. Miesto valdžia įsivaizdavo, kad eismas bus kaip per pandemijos piką - gatve pravažiuos penki automobiliai ir vienas troleibusas per vieną valandą. Mano kelionė 7:30 iš Aleksoto į Žaliakalnį Europos prospektu, Čiurlionio tiltu užtrunka 40 minučių, kai anksčiau kai visi dirbo ir mokėsi nuotoliu tai buvo 10-15 minučių.

To kaunietis

To kaunietis portretas
Kaunietis prastai mokėsi Lietuvių kalbos rašybos, vertėtų pasikartoti kursą.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių