Dviejose judriose gatvėse lopys atsivėrusias duobes: atsiprašome už laikinus nepatogumus

  • Teksto dydis:

Kai kuriose intensyviose Kauno vietose atsivėrė duobių, todėl gatvės bus remontuojamos. Nors asfaltavimo darbai planuojami naktimis, tačiau ir dienos metu gali padaugėti spūsčių.

„Dėl atsivėrusių duobių ir stipriai susidėvėjusios asfalto dangos kelininkai šią savaitę ėmėsi darbų Jurbarko gatvėje ir Pramonės prospekto susikirtime su Draugystės gatve. Artimiausiu metu minėtose vietose numatyta atnaujinti važiuojamąją dalį“, – miestiečius informavo Kauno savivaldybė.

Miesto atstovai nurodė, kad Jurbarko gatvėje asfalto dangos frezavimo darbai prasidėjo ketvirtadienį. Jie truks iki penktadienio. „Važiuojamosios dalies asfaltavimas suplanuotas kitą savaitę – naktimis iš pirmadienio į antradienį ir iš antradienio į trečiadienį“, – teigė specialistai.

Vykstant darbams vairuotojai raginami atkreipti dėmesį į ženklus ir galimus eismo ribojimus.

Analogiški darbai numatyti Pramonės prospekto ir Draugystės gatvės sankirtoje. Čia frezavimas taip pat vyks ketvirtadienį ir penktadienį, o asfaltavimas – antradienio ir trečiadienio naktimis.

„Vykstant darbams vairuotojai raginami atkreipti dėmesį į ženklus ir galimus eismo ribojimus. Atsiprašome už laikinus nepatogumus“, – apie tai, kad gali būti apsunkintas eismas judriose Kauno gatvėse, nurodė miesto atstovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis portretas
Gerai, kad gatves taiso. Tik nepatinka tai, kad tas isdauzytas duobes kelio tvarkytojai daznai kokiam menesiui ar dviems " pamirsta". Ar ne taip praejusiais metais buvo, pavyzdziui, Varniu g. Vilijampoleje ?

SMARKIAI VĖLIAU , BET SUTVARKĖ...

SMARKIAI VĖLIAU , BET SUTVARKĖ...  portretas
Juozapavičiaus prospektą remontavo kapitaliai , bet jau po poros savaičių paaiškėjo , kad šuliniai suleisti blogai , t .y. padarytos aštrios duobės ! Šokinėjom aplink jas , dažnai net rizikuodami sukelti autoìvykį.Bet šai šią vasarą SUTVARKĖ. AČIŪ .

Ko

Ko portretas
Daunu komentarai.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių