Kitais metais laukia Kęstučio gatvės rekonstrukcija

  • Teksto dydis:

Žurnalistams pradėjus domėtis Kęstučio gatvėje atsivėrusia įgriuva, paaiškėjo, kad kitais metais planuojama šios judrios gatvės rekonstrukcija.

Sekmadienį Kęstučio gatvėje atsivėrus įgriuvai apie ją pranešta Avarinei tarnybai. Jos darbuotojai duobę laikinai uždengė, pastatė įspėjamąjį ženklą vairuotojams, tačiau iki pirmadienio pietų daugiau jokių veiksmų nebuvo matyti. 

Sekmadienį portalą kauno.diena.lt pasiekė kauniečių nuotraukos, kuriose buvo matoma didelė duobė, atsivėrusi vienoje iš judriausių miesto gatvių.

Pirmadienį susisiekėme su Kauno miesto savivaldybės atstovais. Miesto tvarkymo skyriaus vedėjo Aloyzo Pakalniškio teigimu, įgriuvą ketinama baigti tvarkyti iki pirmadienio darbo dienos pabaigos.

Anot jo, labai tikėtina, kad įgriuva - neseniai buvusios liūties padarinys ir pridūrė, kad jau rengiamas šios gatvės rekonstrukcijos techninis projektas. Kitais metais gatvė bus tvarkoma iš esmės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tam, kuriam sakė Makūnas

Tam, kuriam sakė Makūnas portretas
nekalbėkit nesąmonių, kad Kęstučio gatvėje labai mažai pėsčiųjų. Ja einama į Raudonąjį kryžių, policiją, parduotuves, transporto stoteles, ja einant galima patekti į Centro polikliniką, Akropolį, ja patenkama į Laisvės alėją, jei dar nežinojote. Platinti gatvę šaligatvių ir pėsčiųjų nepatogumo sąskaita? Be to, Kęstučio gatvėje vienpusis eismas. Didesnė bėda su Vydūno alėja, nes ji siaura ir eismas čia dvipusis, todėl ji amžinai užsikimšusi.

Kitais metais

Kitais metais portretas
laukia gatvės rekonstrukcija ir savivaldybės rinkimai.

Makūnas sakė

Makūnas sakė portretas
Jei dar likę pas pakalniškius sąžinės ir padorumo, Kęstučio gatvės šalimgatviai turi būti perpus susiaurinti ir jų sąskaita privalo būti išplėsta važiuojamoji dalis. Nes pėsčiųjų čia visada labai mažai, jų nebus ir ateityje, o pravažiavimas čia jau absurdiškas. Beje, visas Kauno gatves būtina platinti. Ne veltui Kauno raj. meras Makūnas yra pasakęs, kad esfaltas labai svarbu, bet po juo neturi būti sukišti kauniečių gyvenimai.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių