Didžiausia Lietuvoje sveikatingumo paroda „Sveikatos dienos 2023“ – jau vasario 24-26-tąją

  • Teksto dydis:

Paskutinį žiemos savaitgalį – vasario 24-26-tąją dienomis – Kauno „Žalgirio“ arenoje jau keturioliktąjį kartą vyks didžiausia Lietuvoje sveikatinimo, gydymo, reabilitacijos bei natūralios medicinos naujoves pristatanti paroda „Sveikatos dienos 2023“. Šių metų parodoje jūsų lauks daugiau nei šimtas  sveikatos, sveikatinimo, reabilitacijos, vitaminų ir maisto papildų, sveiko maisto bei kitų medicinos srityse veikiančių prekių ir paslaugų tiekėjų.

Daugiau nei šimtas įmonių, asmeninės konsultacijos Jūsų šeimos sveikatai ir specialūs pasiūlymai lankytojams

Tradiciškai, paroda „Sveikatos dienos 2023“, kartą per metus, į vieną vietą suburs geriausius skirtingų sričių ekspertus – gydytojus, kosmetologus, psichologus, visuomeninių organizacijų atstovus, sveikatai skirtų priemonių gamintojus ar sveiką gyvenseną užtikrinančių ir puoselėjančių paslaugų tiekėjus. Būtent dėl šios priežasties, bene kiekvienas lankytojas šioje parodoje atras tai, kas aktualu būtent jam ar jo šeimai – susipažins su rinkos naujienomis, gydymo ar reabilitacijos sprendimais, galės pasisemti sveikos gyvensenos patarimų ar įkvėpimo iš geriausių savo srities profesionalų.

Pagrindinėje „Žalgirio“ arenos salėje savo veiklą ir naujausius sprendimus sveikatai bei sveikatinimui pristatys daugiau nei šimtas įmonių – sveikatos priežiūros ir reabilitacijos įstaigos, sveiko maisto, papildų gamintojai ir platintojai, gydomosios, ekologiškos kosmetikos kūrėjai, čia rasite ir priemonių asmens higienai, sveikai namų aplinkai, sužinosite apie pirties naujoves, gydomuosius garso masažus ir kitas imuniteto stiprinimo priemones bei veiklas. „Sveikatos dienos 2023“ metu, stenduose lankytojai galės pasinaudoti ir išskirtiniais, ypatingais įmonių pasiūlymais, akcijomis bei nuolaidomis.

Organizatorių nuotr.

Lankytojams, tris dienas truksiančioje parodoje, taipogi, bus teikiamos nemokamos specialistų konsultacijos, kurios leis geriau suprasti rinkoje esančias ir prieinamas sveikatos, sveikatinimo, reabilitacijos naujienas ir atrasti tai, kas yra tinkamiausia būtent Jūsų ar Jūsų šeimos sveikatai. Šalia sveiko maisto, vitaminų ar papildų sveikatai stiprinti ir tausoti, bus galima rasti ir gerai savijautai palaikyti ar gyvenimo kokybei pagerinti skirtų drabužių bei aksesuarų.

Nemokami renginiai parodoje – Nacionalinio vėžio instituto atviras visuomenei onkologų posėdis, renginiai ir seminarai nėščiosioms ir mažyliams, Baltijos masažo čempionatas ir daug daugiau

Šių metų parodos lankytojai turėtų nepraleisti progos apsilankyti nemokamuose renginiuose, seminaruose, užsiėmimuose, mankštose. Nemokami renginiai vyks keturiose zonose – „Žalgirio“ arenos amfiteatre, Renginių zonoje, VIP seminarų salėje bei 2-oje Seminarų salėje – kurias lankytojai galės rasti nuliniame arenos aukšte.

„Sveikatos dienos 2023“ ypatingas dėmesys šiais metais skiriamas onkologiniams susirgimams, visuomenės supažindinimui su moderniausiais onkologinių susirgimų gydymo metodais. Kartu su pagrindiniu parodos partneriu – Nacionaliniu vėžio institutu – organizuojamas atviras visuomenei onkologų posėdis „Kaip šiandien gydomas vėžys“ bei medicinos specialistų forumas „Funkcinės medicinos sprendimai onkologijoje“. Išsamią renginių programą, galite rasti: ČIA.

Dar viena šių metų naujiena – renginiai, seminarai, užsiėmimai, mankštos ir netgi – varžytuvės – skirtos nėščiosioms, naujai tapusioms mamoms bei kūdikiams. Kartu su partneriais – „Bambino SPA“ – būsimas ir esamas mamas bei mažylius parodos organizatoriai „Ekspozicijų centras“ pakvies į praktines kūdikių mankštas ir konsultacijas apie kūdikių raidą, seminarą apie vandens ir baseino naudą mažyliams. Renginiuose lankytojai taipogi galės pasinaudoti galimybe nemokamai pasikonsultuoti su „Bambino SPA“ specialistėmis – kineziterapeutėmis, kūdikių plukdymo specialistėmis, ergoterapeutėmis. „Bambino SPA“ mažuosius parodos lankytojus pakvies ir pasigalynėti – išmėginti jėgas ropliukų varžybose. Visą neščiosioms ir mažyliams specialiai skirtą programą galite rasti: ČIA.

Organizatorių nuotr.

Šių metų paroda išskirtinė ir tuo, kad jos metu vyks tarptautinis Baltijos masažo čempionatas. Tai –  vienas didžiausių Baltijos šalyse vykstančių tarptautinių konkursų. Nors čempionatas, pirmiausiai, yra konkursas, kartu tai ir – galimybė pasisemti naujų žinių ir technikų, patirties, įkvėpimo profesinei veiklai. Baltijos masažo čempionato programą, rasite: ČIA.

„Sveikatos dienos 2023“ – kaip niekada gausu veiklų ir pramogų. Viena iš jų – pirtinimosi varžytuvės. Pirties mėgėjams „Vantos lapas“, kartu su Lietuviškos pirties bičiulių draugija, parodoje organizuoja jau VI- tąsias Lietuvos mėgėjų vanojimo varžytuves, kur kiekvienas galės ne tik stebėti bei pasisemti naujų pirtinimosi bei vanojimo meno subtilybių.

Šiųmetinėje parodoje – ir pirmą kartą vykstantis „OHO“ kryžiažodžių turnyras, atkreipiantis dėmesį ne tik į fizinės, bet ir protinės mankštos naudą kiekvienam iš mūsų.

Organizatorių nuotr.

„Sveikatos dienos 2023“ – tai renginys visiems, kurie rūpinasi savo ir savo šeimos sveikata, švaria ir harmoninga aplinka, domisi ligų prevencija, aktyviu ir sveiku gyvenimo būdu. Įėjimas į parodą nemokamas neįgaliesiems, senjorams, lankytojams su POLA kortele, vaikams iki 10 m. (tik su suaugusiųjų priežiūra).

Įsigijusieji bilietą į parodą „Sveikatos dienos 2023“ taipogi galės apsilankyti vasario 24-26 dienomis, Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiančioje grožio parodoje „Beauty EXPO 2023“.

Daugiau informacijos apie parodą, jos metu vykstančius nemokamus renginius, galite rasti: www.parodos.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių