Dėl kilnaus tikslo Lietuvoje purpurine spalva nušvito 53 objektai: vienas jų – ir Kaune

  • Teksto dydis:

Lapkričio 17-ąją Pasaulyje buvo minima neišnešiotų naujagimių diena. Jos metu purpurine spalva nušvito 53 objektai įvairiuose Lietuvos kampeliuose, tarp jų – ir Kauno Maironio universitetinė gimnazija.

Pasak Kauno miesto savivaldybės atstovų, paramos projektas Ankstukai „Purpurinės savaitės“ akciją inicijuoja jau šeštus metus iš eilės. Ji – simbolinis gestas, kuriuo siekiama atkreipti dėmesį į mažiausius Lietuvos kūdikius bei didžiulius iššūkius, su kuriais jie susiduria.

Be to, informuoti visuomenę apie neišnešiotus naujagimius, priešlaikinį gimdymą, jo priežastis, problemas bei pavojus.

„Kiekvienas palaikymo ženklas labai svarbus. Domėkimės, siųskime geras mintis ir prisidėkime aukodami“, – rašoma Kauno savivaldybės feisbuke.

Daugiau sužinoti galite: https://www.ankstukai.lt/.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Berniukas

Berniukas portretas
Kas per filiotava spalva? Viskas turi spindėt žydrai.

Promočiūtės patarimai.

Promočiūtės  patarimai. portretas
Panelėms ,busimoms mamoms ir mamoms. Noriu pasakyti iš patirties ne iš medikų pusės. Mes ir panelės ir mamos saugojome save. Nevaikščiojome žiemą pusnuogės, plikais pilvais ir nėščios. Mes nerūkėme ir negėrėme. Nes žinojome, kad tai kenkia būsimam kūdikiui. O dabar jums viskas galima. Nėščios ,pilvas nuogas ,jums tai gražu. Nuotraukos dedamos su nuogais pilvais. Tai yra negerai. Nes kūdikį reikia saugoti dar negimusi. Reikia būti ramiai, nevaidinti žinovių. Juk yra žinoma ,kad žmogus turi aurą ir ji nuo gero linkinčio ir geros nuotaikos šviečia ryškiai. O nuo apkalbų ir blogų minčių ji nebešviečia. Reikia neperšalti saugoti jojas ir galvą. O geriausia saugoti save ir mažiau gims tu neišnešiotų kūdikių.

Anonimas

Anonimas portretas
vieniems pramoga , o kitiems skaudūs prisiminimai
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių