Darbą pradėjo naujoji savivaldybės gydytoja

  • Teksto dydis:

Kauno rajono savivaldybės administracijoje nuo gruodžio 5 d. pradėjo dirbti naujoji savivaldybės gydytoja Gabrielė Petraitė.

Savivaldybės gydytoja apie save sako, kad yra empatiška, kūrybinga, mėgsta organizuotumą, o pozityvus požiūris į daugelį dalykų padeda dirbti komandoje.

„Planuoju tęsti glaudžią komunikaciją su sveikatos įstaigų vadovais, didinti tarpinstitucinį bendradarbiavimą ir gyventojų įsitraukimą į Kauno rajono sveikatinimo veiklas“, – naujose pareigose tikslą sau išsikėlė G. Petraitė.

Savivaldybės gydytoja gyvena Kauno rajone, Noreikiškėse. 2020 m. Lietuvos sporto universitete įgijo Visuomenės sveikatos ir sporto bakalauro diplomą, tęsė studijas ir 2022 m. jai buvo suteiktas sveikatos mokslų magistro kvalifikacinis laipsnis.

G. Petraitė nuo 2020 m. dirba Kauno rajono savivaldybės administracijos Gyventojų aptarnavimo ir dokumentų valdymo skyriaus vyriausiąja specialiste. Ji padėjo koordinuoti ir atlikti darbus, susijusius su COVID-19 pandemijos valdymu, pasiruošimu sveikatos reformai.

Savivaldybės gydytojas yra atsakingas už sveikatos programų projektų rengimą, jų organizavimą, valstybinių sveikatos programų įgyvendinimą pakaunėje. Taip pat privalo organizuoti pirminę sveikatinimo veiklą, vykdyti antrinę sveikatos priežiūrą savivaldybėje ir kitas veiklas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

elena

elena portretas
nesuprantu kam savivaldybeje gydytojas reikalingas gal tuoj ir labaratorijas isteiks o ligoninese daktaru truksta kazkokia nesamone

minde

minde portretas
daktare pesr pazinty kam savivaldybej gydotokai reikalingi kedziu trinejam juk ne gamykla.perteklinis etatas jkava gersiu suda malsiu.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių