Baigėsi įdomiausios šeimos nuotraukos konkursas

Glausdama dvi dukras Inga Kukarinienė džiaugiasi pilnatve. Mergaitės – gyvenimas, o mylimas vyras – žmogus, su kuriuo nori pasenti.

Prieš mėnesį Kauno miesto savivaldybės Šeimos taryba ir "Kauno diena" miestiečius kvietė pasirausti savo fotografijų archyvuose, prisiminti smagiausias su namiškiais praleistas akimirkas, dalyvauti nuotraukų konkurse, o gegužės 15-ąją kartu švęsti Tarptautinę šeimos dieną.

"Kartu su vyru ir dukromis praėjusių metų vasarą ilsėjomės pajūryje. Lankėmės Klaipėdos rajone, Dinozaurų parke", – į nuotrauką nugalėtoją ir besišypsančią ketveriukę su riaumojančiu dinozauru narve, pirštu bakstelėjo kaunietė I.Kukarinienė. Jauna moteris šyptelėjo – laimėjimas buvo malonus ir netikėtas, tačiau labiausiai už dukros, žento ir anūkių sėkmę džiaugėsi jos mama. Būtent ji Ingą paskatino siųsti nuotrauką ir dalyvauti konkurse.

Svarbiausia – supratimas, pasitikėjimas ir kalbėjimas.

"Kaip tik važiuojame mamą sveikinti gimtadienio proga. Galės laimėjimą pamatyti savo akimis, – šyptelėjo 26-erių moteris, iki tol "Kauno dieną" skaičiusi tik internete. – Vis pagalvodavau, kaip būtų gerai popierinis variantas ir televizijos programa, bet ten, kur gyvenu, net įsigyti "Kauno dienos" negaliu."

Paprašyta papasakoti apie save, dviejų vaikų mama akis pasuko kairiau – įsitaisiusios ant redakcijos minkštasuolio, čia išdykavo šešerių metų Karolina ir vos dvejų metukų Kamilė. Mažosios, anot I.Kukarinienės, – visas jos gyvenimas.

"Anksčiau viską dalijome į dvi, dabar – į keturias dalis", – jaunėlei plaukus ranka perbraukė moteris, o paklausta, ar meilė dukroms neužgožia jausmų vyrui, purtė galvą. Su vienmečiu Vitalijumi ji susipažino dar mokykloje. Po pusmečio draugystės, per Naujuosius metus, susituokė ir drauge skaičiuoja jau devynerius metus.

"Viskas įvyko labai greit, o meilė, kuri buvo tada, neišblėso. Priešingai – tapo dar stipresnė. Svarbiausia – supratimas, pasitikėjimas ir kalbėjimas", – jauna moteris tikino, kad jųdviejų santykiams nieko nestinga. Nebent šiek tiek daugiau asmeninio laiko. Tiesa, kai ima jausti pastarojo stygių, dukras palieka močiutėms ir vienas kitą kviečia į pasimatymus.

"Vis dėlto dažniau į juos vaikštome keturiese ir būtinai su meškere, – apie pomėgį, kuris jungia visus šeimos narius, kalbėjo I.Kukarinienė. – Žvejojame visi, bet žuvį valgau aš viena. Nebent išrūkome, tada mielai ir vyras, ir mano mama skanauja."



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Puiki nuotrauka :)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių