Ąžuolyne duris atvers modernus sporto klubas

  • Teksto dydis:

Sportui ir aktyviam gyvenimo būdui neabejingi kauniečiai 2017-uosius metus pasitiks naujame ir moderniame sporto klube, kuris įsikurs didžiausiame mieste esančiame ąžuolyne visoje Europoje.

Sausio 2-ąją duris atversiantis naujas sporto klubas „Fitnie Academy by Galinta“, pasak jo vadovų, įneš naujo vėjo ne tik sporto salėje bet ir sportuojančiųjų galimybėse.

Naujas sporto klubas įsikurs daugiau nei dešimtį metų veikiančiame Ąžuolyno sveikatingumo ir sporto centre Kaune. Pasak jo vadovų, iš kitų sporto centrų jis išsiskirs savo unikalia lokacija. Čia sportuojant galima ne tik matyti gražų gamtos vaizdą, bet ir bet kokiu metų laiku sportuoti didžiausiame miesto teritorijoje esančiame ąžuolyne visoje Europoje, užimančiame 84 ha., kur auga apie 770 ąžuolų.

„Pas mus kiekvienas klientas ras atnaujintus bei visai naujus treniruoklius, kurių kol kas Kaune negali pasiūlyti joks kitas sporto klubas, atskirą funkcinių treniruočių erdvę, pagal specialų „Fitnie Academy“ užsakymą pagamintus kompleksinius įrenginius, skirtus dirbti su savo kūno svoriu. Sporto klubo narių lauksime rekonstruotoje sporto salėje, o po treniruočių sportuojančius kviesime atsipalaiduoti naujai įrengtoje saunoje“, – apie netrukus duris atversiantį sporto klubą pasakojo sporto klubo direktorius ir vyriausias treneris Virginijus Garlauskas.

Rekonstruoto sporto klubo vadovai intriguoja, jog jų klube bus galima rasti treniruoklį, kurį ypač pamėgo sportą mylinčios moterys – naujausios versijos „BootyBuilder“ (iš anglų k.: sėdmenų treniruoklis). Iki šiol šį treniruoklį turėjo tik garsaus kultūristo Žydrūno Savicko sporto klubas. Netrukus atsidarysiančiame sporto klube profesionalūs treneriai padės kiekvienam, kuris nori pasiekti užsibrėžto tikslo, o asmeninės treniruotės bei intensyvūs grupiniai užsiėmimai orientuoti į šiuolaikinius, skubančius žmones.

Sporto klubo direktorius ir vyriausias treneris V. Garlauskas sako, kad „Fitnie Academy by Galinta“ savo klientus į treniruotes kvies ir per pietų pertrauką: „Propaguosime intensyvias 30-40 min. trukmės treniruotes ne tik ryte ir vakare, bet ir dirbančių žmonių pietų pertraukos metu tam, kad skatintume laiką išnaudoti naudingai. Visiems, kurie tam pasiryžę, nebebus galimybės sakyti „dirbu, neturiu kada sportuoti“, nes valandos laiko pertraukos visiškai pakaks ir sportui ir pietums.“

Atnaujintame sporto klube sau mėgstamos veiklos atras ir ekstremalesnę veiklą bei aštresnius pojūčius bei iššūkius mėgstantys lankytojai. Patyrę treneriai siūlys grupines treniruotes, kurios žiemos metu vyks lauke, Ąžuolyno parke.

„Turime tikslą tapti klubo narių draugais ir bendruomene, kurios nariai draugiškai konkuruojant  ir siekiant geriausių rezultatų pranoks savo galimybes. Mūsų tikslas – motyvuoti žmones, kad jie taptų geriausia savo paties versija“, –kalbėjo sporto klubo direktorius ir vyriausias treneris.

Rekonstruoto sporto klubo personalas didelį dėmesį skirs ne tik sportui, bet ir mitybai. Atidarymo proga visą sausio mėnesį klubo nariams pagrindiniai klubo partneriai „Galinta“ dovanos savo produkciją, kuri skirta subalansuotai sportuojančiojo mitybai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kauniete

Kauniete portretas
Laukiam nesulaukiam!:) dėl tokių gerų vietų Kaune ploju katutėmis:))

Viduksas

Viduksas portretas
Wow kur mano naujieji sportbatukai? Jau begu i nauja klubyti :)

DjMalik

DjMalik portretas
Dziaugiuos matydmas kaip miestas stojasi ant koju. Seniai laikas azuolyna paversti sveikatingumo oaze. Dedu like
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių