Viena mėgstamiausių miestiečių vasaros vietų Kaune švęs jubiliejinį sezono atidarymą

  • Teksto dydis:

Gegužės 17–18 d. „Kauno vasaros terasa“ ir „Pilies sodas“ švęs jau dešimtąjį sezono atidarymą. Visą savaitgalį miestiečių pamėgtoje vietoje, prie pat Kauno pilies, vyks koncertai po atviru dangumi. Penktadienį ir šeštadienį „Pilies sodo“ terasoje lankytojai bus laukiami nuo 19 val. Šia proga „Kauno vasaros terasa“ atvers visas erdves, todėl tilps visi lankytojai.

Penktadienį, gegužės 17 d. 20 val. akustinį koncertą terasoje visiems atėjusiems dovanos nuostabaus balso „Angelou“

Lietuvoje „Angelou“ geriausiai žinoma dėl savo R&B, soulo bei urban stilius derinančios kūrybos, tačiau praėjusiais metais pristatyti akustiniai koncertai, pabrėžę unikalų atlikėjos balsą, sulaukė didžiulio pasisekimo.

Atlikėjos „Angelou“ kūryba.

Išskirtinio, gilaus balso savininkė gimtinėje išpopuliarėjo 2017 m. su savo pirmąja lietuviška daina „A lyga“, kurią sukūrė su prodiuseriu Free Finga. Akimirksniu hitu tapęs kūrinys internetinėse muzikos platformose surinko kelis milijonus perklausų. Nuo to laiko, Angelou klausytojams pristatė jau tris albumus – „Vision A“ (2017 m.), „All in Good Time“ (2019 m.) bei „Fazė“ (2021 m.). Pastarasis susilaukė milžiniškos sėkmės: „Fazė“ tapo 2021 m. klausomiausiu lietuvės atlikėjos albumu Lietuvoje.

Drąsiai su skirtingais muzikos stiliais eksperimentuojanti atlikėja nepastebėta neliko ne tik klausytojų, bet ir tarp muzikos profesionalų – įvairiose prestižinių M.A.M.A. apdovanojimų kategorijose Angelou iš viso nominuota net penkis kartus.

„Angelou“ gegužės 17 d. „Pilies sodo“ scenoje pasirodys kartu su gitaristu Bartu Česnavičiumi. Atlikėją nuo 19 val. apšildys bei viso vakaro metu muzikiniu fonu rūpinsis „Kauno vasaros terasos“ ir „Taboo“ klubo rezidentas – „DJ MATTO“.

Organizatorių nuotr.

Šeštadienį, gegužės 18 d. „Pilies sodo“ terasoje skambės saksofono garsai

„Kauno vasaros terasoje“ pasirodymą surengs savo srities profesionalas Tomas Čiukauskas, dar kitaip – „Tomas Sax“. Soliniame saksofonisto koncerte skambės autorinės kompozicijos bei originaliai interpretuoti popkūriniai. Atlikėjas pažada gaivų ir energingą koncertą. Viso vakaro metu muzikiniu fonu scenoje rūpinsis dar vieni „Kauno vasaros terasos“ ir „Taboo“ naktinio klubo ilgamečiai rezidentai – „G-SPOT DJ‘s“.

Organizatorių nuotr.

Šventę šeštadienį vainikuos dar vienos nuostabaus balso savininkės „Adrinos“ koncertas naktiniame klube „Taboo“

Atlikėja prisistato originaliai, panaudojant žodžius ir frazes iš savo žymiausių dainų:

„Kai raudonoj šviesoj širdys plaks vienu ritmu, kai tamsoje spindės neonai ir mėnulis, ji papasakos, ko tau reikia, kad mylėt, pasidalins savo kiemo paslaptim ir atiduos Tau viską, jei tik iškelsi aukštai rankas. Galiausiai ji tiesiog atsuks laiką atgal tik tam, kad ilgiau išliktų tavo mintyse. Ir tik tada suprasi, jog vardą jos pamiršt sunku, o balsas jau seniai įsirėžęs giliai atmintyje. Taip, tai Ji. Įsidėmėk! Jos vardas Adrina“.

Atlikėjos „Adrinos“ kūryba.

„Adrinos“ dainos įvairiose platformose pasiekusios labai aukštas pozicijas. Atlikėjos kūriniai tokie kaip: „Cirkas“, „Atsukim laiką atgal“, „Raudonoj šviesoj“, „Ko tau reikia“ bei kūriniai atlikti su kitais atlikėjais: „Žemaitukais“ – „Man jau visko per daug“, „2 kvėpavimu“ daina „Mėnulis“, „Youtube“ platformoje yra surinkę daugiau nei 1 mln. peržiūrų, o dauguma net peržengė 5 mln. peržiūrų ribą.

Organizatorių nuotr.

Šventės proga naktinis klubas „Taboo“, kuris įsikūręs „Pilies sodo“ požemiuose, visą savaitgalį, iš anksto rezervavusiems staliukus „Kauno vasaros terasoje“, „Pilies sode“, dovanos nemokamą įėjimą į klubą. Todėl visi norintys pratęsti vakarą ir pašokti bus laukiami populiariausiame naktiniame klube Kaune „Taboo club Kaunas“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių