Šv. Velykų proga orkestras „Ąžuolynas“ parengė roko operos „Jėzus Kristus superžvaigždė“ fragmentus

  • Teksto dydis:

Jėzaus Prisikėlimo šventei Kauno pučiamųjų instrumentų orkestras „Ąžuolynas“ parengė Andrew Lloyd Webberio ir Timo Rice – „Jėzus Kristus superžvaigždė“ („Jesus Christ Superstar“) fragmentus.

„1971 metais debiutavęs Brodvėjuje, šis legendinis kūrinys šiemet skaičiuoja 50 metų. Roko operoje, kuri pasaulyje buvo pastatyta apie penkiasdešimt kartų, atsispindi paskutinių evangelijose aprašytų įvykių savaitė“ – Aktualiomis ir prasmingomis mums visiems mintimis dalijosi Katalikų teologijos fakulteto dekanas – diak. doc. dr. Benas Ulevičius.

Šis sveikinimas yra koncertinės įstaigos „Kauno santaka“ virtualaus projekto „Atviri langai“ dalis, kurį galite pamatyti įstaigos „YouTube“ kanale:

Šv. Velykos kviečia švęsti atsinaujinimą ir gyvenimą. Atidarome langus sprogstančiam pavasariui su tikėjimu ir viltimi, kad nepasiduosime vienumos, liūdesio, silpnumo akimirkoms. Pakelkime akis į dangų, atverkime plačiai širdis, nes prieš Atpirkėjo sostą esame visi matomi, mylimi, apdovanoti.

Linkime, kad Prisikėlimo džiaugsmas pasiektų jūsų namus, kiekvieną šeimą, žmogų. Pabuskime ir prisikelkime su Velykų žinia, o baikime dieną su padėka.

Aleliuja!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Padėka

Padėka portretas
Sielos atgaiva bent virtualiai

Gražina

Gražina  portretas
Ačiū! Malonu, kad Kaune yra toks virtuoziškai grojantis orkestras
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių