Stingas Kaune surengė anšlaginį koncertą

Antradienio vakarą Kauno centre susidariusias automobilių spūstis dar labiau tirštino Stingo gerbėjai  – tūkstančiai melomanų veržėsi susitikti su 90-ųjų muzikos legenda.

Daugiau nei prieš savaitę britų superžvaigždė surengė koncertą Helsinkyje, kur pasiklausyti naujų ir jau legendomis tapusių jo dainų susirinko daugiau nei 10 tūkst. klausytojų. Kaunas, į kurį kartu su gitaristu Dominicu Milleriu, būgnininku Joshu Freesu ir gitaristu Rufusu Milleriu atlikėjas atvyko prieš dieną, perspjovė Suomijos sostinę – antradienio vakarą legendinį dainininką sveikino sausakimša „Žalgirio“ arena. Arčiau scenos brovėsi su buvusio grupės „The Police“ lyderio muzika užaugę vyresni miestiečiai ir jaunimas, kurį hitai „Every Breath You Take“ ar „Roxanne“ užveda labiau nei Rihannos ir Beyonce ritmai. 

Punktualus kaip laikrodžio rodyklė, lygiai 20 val. ant scenos užlipęs Stingas publiką pasveikino sklandžia lietuvių kalba: „Labas vakaras, Kaunas!“ Po kelių akordų šalia jo stojo Joe Summeris, o tėvo ir sūnaus lūpose suskambo pirmoji daina. 

„Mano tėvas sako, kad aš galiu kalbėti lietuviškai. Pamišęs, tiesa?“ – žodyną, kurį papildė nauji žodžiai, demonstravo atlikėjo sūnus.

Grįžęs po pertraukos Stingas nedaugžodžiavo - apglėbęs gitarą atsidavė muzikai, o kauniečius klupdė ne sceniniu įvaizdžiu ar šviesos efektais, bet dainomis ir tarp jų įterpiamu "ačiū".  Koncerto metu atlikėjas pristatė dvyliktąjį studijinį albumą „57th & 9th“ ir priminė daugybę kitų geriausių savo kūrinių: „Englishman in New York“,  „Every breath you take“, „If I ever lose my faith in you“, „Message in the bottle“. 

Tai jau šeštoji Stingo viešnagė Lietuvoje ir antroji Kaune. Pirmą kartą „Žalgirio“ arenoje atlikėjas lankėsi 2012-ųjų liepą, su programa „Back to Bass Tour“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

T

T portretas
Buvo tobula!!!!

Kruta

Kruta portretas
Yra sužvaigždeję žvaigždės ir žemiškos žvaigždės.Čia antrasis variantas: nuoširdi,tobulo garso muzika ir gerbiantis klausytojus atlikėjas. Tobula!

Anonimas

Anonimas portretas
o cia tai lygis nu NE musu zvaigzdes
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių