Savaitgalį Kauno „Akropolyje“ – pramogos visai šeimai: „Kino Pavasario“ filmai ir kosminė erdvė

  • Teksto dydis:

Prekybos centras Kauno „Akropolis“ kartu su tarptautiniu kino festivaliu „Kino Pavasaris“ jau šį sekmadienį visas šeimas kviečia į specialius kino seansus bei trečiame aukšte renginių aikštėje specialiai vaikams sukurtą pramogų erdvę.

Kovo 27 d. vaikai kartu su tėveliais turės galimybę praleisti laiką specialioje pramogų erdvėje, kurioje galės susipažinti su kosminio erdvėlaivio kapitonu, ateive Liuse, Cukrine Venera, Saldute bei kitomis kosmoso asmenybėmis. Mažieji galės išbandyti tokias veiklas kaip spalvingas veidukų dažymas, blizgančių laikinų tatuiruočių klijavimas, norų galvojimas muilo burbulų kapsulėje. Taip pat bus galima sudalyvauti burtų lazdelių kūrybinėse dirbtuvėse ir žaisti su kosminiais gyvūnėliais iš balionų.

„Su šeima praleistas laikas – itin vertingas, ypač tuomet, kai suteikia naujų įdomių patirčių, nuoširdžių emocijų ir įkvėpimo. Praturtinantys ir akiratį praplečiantys „Kino Pavasario“ filmai šeimai bei kosminės pramogos mažiesiems sukurs tikrai nepamirštamus įspūdžius, todėl kviečiame visas šeimas drauge turiningai praleisti sekmadienį“, – sakė Kauno „Akropolio“ valdytoja Brigita Kuodytė.

Su šeima praleistas laikas – itin vertingas, ypač tuomet, kai suteikia naujų įdomių patirčių, nuoširdžių emocijų ir įkvėpimo.

Šeimų savaitgalio metu lankytojai galės išvysti naujausią japonų animacijos meistro Mamoru Hosoda filmą „Drakonas ir strazdanotoji gražuolė“, kuris šiuolaikines patyčių ir paaugliško nerimo temas tyrinėja perkeldamas jas į skaitmeninį pasaulį, ir režisieriaus Marten Persiel juostą „Viskas bus kitaip“. Šiame neįprastame kelio filme-pasakoje pasitelkiant mokslinius faktus iškeliama neatidėliotina mūsų dienų problema – biologinės įvairovės nykimas.

„Įdomios ir prasmingos kino patirtys praturtina ne tik suaugusiųjų, bet ir vaikų pasaulį. Autoriniai filmai šeimai gali tapti išskirtine pramoga bei suteikti progą ir patrauklią formą tyrinėti vaikams, paaugliams ir jų tėvams aktualias temas. Šeimai skirti „Kino Pavasario“ filmai kalba apie pagrindines ir niekuomet nesenstančias vertybes – žmogiškumą, autentiškumą, empatiją, pagarbą. Tokių filmų festivalio programoje netrūksta ir šiemet, o du iš jų bus galima išvysti šeimų savaitgalio metu“, – sakė „Kino pavasario“ vykdomoji direktorė Agnesta Filatovė.

Renginys šeimai Kauno „Akropolyje“ vyks šį sekmadienį, kovo 27 dieną, nuo 10 val. iki 17 val. Filmai bus rodomi „Forum Cinemas“ kino teatre, o nemokamas pramogas su kosminėmis asmenybėmis bus galima rasti prekybos ir pramogų centro trečiojo aukšto renginių aikštėje.

„Akropolio“ nuotr.

Filmų seansų laikas:

11 val. Drakonas ir strazdanotoji gražuolė (2021 / Japonija, 121 min)

13.45 val. Viskas bus kitaip (2021 / Vokietija, Nyderlandai, 93 min, N-7)

Tarptautinis kino festivalis „Kino pavasaris“ šiemet kovo 24–balandžio 3 dienomis kviečia susitikti kino teatrų ir namų ekranuose visoje Lietuvoje bei ieškoti bendrumo sakydamas – „Kad būtum, reikia kito“. Daugiau informacijos: www.akropolis.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Deimuz

Deimuz portretas
MIRTIS PUTINUI IR VISAI RUSIJAI LAUKIU NESULAUKIU KADA UŽBOMBARDUOS TAS KACAPINES IŠGAMAS KURIOS LAIKO SAVO PAGULDYTĄ CCCP DIEVĄ MAUZOLIEJUJE!! PRASMIRDUS IR IŠSIGIMUS TAUTA SU RAUDONŽVAIGŽIŲ BOKŠTAIS!!

Anonimas

Anonimas portretas
Į subinę tuos filmus ir pramogas,ukrainiečius pralinksminkite.Su antsnukiais tik šunys vaikšto viešumoje ir tarp žmonių.Todėl žmonės palauks kol baiksis priimtas sprendimas šunims .O pramogos ir parduotuvės, tegul merdėja. GIRDĖJAU DAUGUMA NEINA I PREKYBOS CENTRUS ,TODĖL KAD KAUKĖS DAR REIKALINGOS.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių