Pramogų pasiilgę kauniečiai koncertą „Urmo“ miestelio aikštelėje stebėjo automobiliuose

  • Teksto dydis:

Kultūros ir pramogų pasiilgę kauniečiai penktadienio vakarą leido prekybos miesto „Urmas“ automobilių stovėjimo aikštelėje, kur vyko žinomų atlikėjų koncertas.

Tiesa, renginyje laikytasi karantino reikalavimų, todėl stebėti koncertą buvo galima tik atvykus automobiliu ir jeigu transporto priemonėje yra ne daugiau kaip du asmenys, išskyrus šeimos narius, gyvenančius viename namų ūkyje.

Reginio metu, kaip nurodė organizatoriai feisbuke, buvo draudžiama išlipti iš automobilio, išskyrus būtinus atvejus: einant į tualetą, užsisakant ir atsiimant maisto, gėrimų užsakymus, atsiimant prizus. Išlipus iš automobilio žmonės privalėjo laikytis saugaus dviejų metrų atstumo, asmens higienos reikalavimų, dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones.

Kadangi koncertą kauniečiai stebėjo įsipatoginę automobiliuose, renginio garsas transliuotas nurodytomis radijo bangomis per automobilio radijo imtuvą ar kitą žiūrovų turimą įrenginį su radijo imtuvu.

Koncerto metu klausytojams geras emocijas dovanojo „Atik Esup DJ's“, „Mancero“, „Mood“, televizijos projektų dalyvės Justė Šimkutė ir Elvina Milkauskaitė bei „Eurovizijos“ finalininkai „Voldemars Petersons and The BreakHearters“.

Po koncerto feisbuke internautai dalijosi emocijomis. „Buvau, mačiau, gerbiu!“ – trumpai, bet užtikrintai savo nuomonę išreiškė renginyje dalyvavęs vyras.

„Nereikia net važiuoti ir eiti. Visas Dainavos rajonas skamba, kai „Urme“ koncertai“, – socialiniame tinkle rašė internautė Neringa.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aš  portretas
Lietuviai, šitie kurie matot tik neigiamus dalykus! Susiraskit gyvenimą! Neišpruseliai jūs! Moka tik apkalbėti ir mėtyti purvą visiems! Gėda o ne tauta! Vieni ant kitų stuma... JŪS ESATE NUODAI! O TIE KURIE ORGANIZUOJA TOKIUS KONCERTUS YRA DIDVYRIAI! AMEN

Aš  portretas
Jūs esate atsilupeliai, pavyduoliai! Gailekites ir pasibednelinkit savo Kristui, kad praleidot geriausią koncertą! P.S. Gydykites

Dikas

Dikas portretas
Prisiplakeles prositutes!Ar kas nors girdejo,tas prostitutes?Pentadieni,Kristaus mirties diena,"Urmo"bazeje koncertas.Kaip jums, negeda!!!!!!!
VISI KOMENTARAI 9

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių