„Pavasario festivalyje“ jaunimas dalinsis savo kūryba

  • Teksto dydis:

Gegužės 16 dieną į Kauną sugrįžta jau 18 metus skaičiuojantis Vytauto Didžiojo universiteto Studentų atstovybės (VDU SA) organizuojamas „Pavasario festivalis“. Šiemet renginio šūkis skelbia, kad kiekvienas yra sukurtas kurti!

Kauno miestą kurti kviečiantis renginys orientuojasi į jaunimą, bet dalyvauti skatinama visa miesto bendruomenė. Čia laukiamas kiekvienas, kuris yra drąsus kurti, dalintis savo kūryba ir nori atrasti save.

Rotušės aikštėje bei Santakos parke nuo 12 val. vyks įvairios veiklos: krepšinio mėgėjai savo jėgas galės išbandyti 3x3 krepšinio turnyre, kūrybos erdvėje veiks „henna“ tatuiruočių ir apyrankių pynimo dirbtuvės. „Barberio“ kėdėje bus galima susikurti naują barzdos arba šukuosenos stilių.

Anot organizatorių, festivalio dalyvių laukia improvizuotas teatro pasirodymas, interaktyvių pramogų zona ir galimybė padiriguoti orkestrui. Kelionių mėgėjos Gintarė Krutinytė ir Ugnė Vertelytė papasakos, kaip peržengti ne tik Lietuvos, bet ir savo pačių susikurtas ribas.

Festivalio metu pasirodys jaunų atlikėjų grupės, o viską vainikuos uždarymo koncertas su „Beside the pool“, „Flash Voyage“, „Baltuoju kiru“ ir Jurgiu Didžiuliu.

„Festivalis skirtas visam miestui, todėl visi renginiai yra nemokami, – atskleidžia renginio koordinatorė Monika Terzytė. – Kiekvienas esame laisvas mylėti, veikti, o svarbiausia – kurti ir „Pavasario festivalis“ yra geriausia vieta tai parodyti.“

„Pavasario festivalis“ – nuo 2001 metų organizuojamas VDU Studentų atstovybės renginys, skirtas visai Kauno bendruomenei ir miesto svečiams. Daugiau informacijos ir festivalio programa – www.pavasariofestivalis.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių