Pasaulinė žvaigždė Khalid koncertuos Lietuvoje

  • Teksto dydis:

Daugiaplatininiais tiražais įrašus parduodanti pasaulinė superžvaigždė Khalid pirmąkart koncertuos Baltijos šalyse. Vienintelis populiaraus amerikiečio dainininko ir dainų autoriaus koncertas įvyks Lietuvoje. Naują EP albumą „Scenic Drive“ neseniai išleidęs atlikėjas mūsų šalyje svečiuosis kitų metų pavasarį. Vienintelis Baltijos šalių Khalid koncertas įvyks gegužės 14-ąją dieną didžiausioje Lietuvoje „Žalgirio“ arenoje Kaune.

Dainininką Khalid, kurio įrašus gerbėjai išperka daugiaplatininiais tiražais, žurnalas „Time“ paskelbė vienu įtakingiausiu 2019-ųjų metų žmogumi pasaulyje. Muzikos olimpą dainininkas šturmavo jau su pirmuoju singlu „Location“. Penkiskart platininiu tiražu parduotas hitas padėjo Khalid pasirašyti sutartį su įrašų kompanija „Right Hand Music Group“/„RCA Records“, kuri išleido dukart platininiu tiražu parduotą debiutinį atlikėjo albumą „American Teen“.

Khalid – Present

2019 m. išleistas antrasis studijinis įrašas „Free Spirit“ debiutavo perkamiausių Jungtinėse Amerikos Valstijose albumų sąrašo viršūnėje. Albumą išpopuliarino dideliu hitu tapęs ir „Grammy“ apdovanojimui pristatytas singlas „Talk“. Netrukus Khalid įtakingas muzikos žurnalas „Rolling Stone“ pavadino „populiariosios muzikos vunderkindu“, o jo muzikos populiarumas pasiekė neregėtas aukštumas: atlikėjo įrašai buvo perklausyti daugiau nei 30 milijardų kartų. 2019-aisiais metais muzikos klausymosi platformoje „Spotify“ Khalid tapo absoliučiu lyderiu – dainininkas pagal aktyvių klausytojų skaičių buvo pralenkęs pačią Ariana Grande.

Per neilgą karjerą Khalid įrašė didelės sėkmės sulaukusius hitus su pačiomis ryškiausiomis muzikos žvaigždėmis: Ed Sheeran, Billie Eilish, Shawn Mendes, „Disclosure“, Marshmello, Normani, Halsey ir daugeliu kitų. Atlikėjas jau septynis kartus buvo pristatytas „Grammy“ apdovanojimams ir laimėjo begalę titulų: šešis „Billboard Music“ apdovanojimus, tris „American Music“ apdovanojimus, „Teen Choice“ apdovanojimą, „MTV Video Music“ apdovanojimą ir „MTV Woodie“ apdovanojimą.

Billie Eilish & Khalid – Lovely

Be muzikos, atlikėjas aktyviai užsiima labdaringa veikla. El Paso miestas Teksaso valstijoje 2018-ųjų rugsėjo 13-ąją šventė „Khalid dieną“ – tą dieną meras raktus nuo miesto atidavė į dainininko rankas. 2019 m. Khalid kartu su savo motina įkūrė „The Great Khalid Foundation“ organizaciją, kuri padeda nepritekliuje gyvenančioms šeimoms.

Beveik visus 2019-uosius metus Khalid koncertavo didžiausiose arenose ir su gastrolėmis „Free Spirit World Tour“ apkeliavo visą pasaulį. Po metų jis išleido kritikų puikiai įvertintą kūrinį „Eleven“ ir didžiulės sėkmės sulaukusį hitą „Know Your Worth“, kurį įrašė su britų šokių muzikos duetu „Disclosure“. 2020-aisiais „Broadcast Music Inc.“ Khalid paskelbė „Geriausiu metų dainų autoriumi“, nes jis atliko, sukūrė ir padėjo atlikti net keturias dažniausiai visus metus transliuotas dainas: „Better“, „Talk“, „Eastside“ (su Benny Blanco ir Halsey) ir kartu su Ed Sheeran atliktą „Beautiful People“.

Ed Sheeran ft. Khalid – Beautiful People

2021-uosius metus Khalid pradėjo su nauju kūriniu „New Normal“, kurį pristatė „Virgin Galactic“ kosminio skrydžio paleidimo metu. Beje, daina skambėjo ne tik skrydžio metu – dainininkas ją atliko specialiai „Unity 22“ misiją sėkmingai įvykdžiusiai komandai, kurioje buvo ir seras Richard Branson. Naujausią EP albumą „Scenic Drive“ išleido praėjusį penktadienį, gruodžio 3 d.


Šiame straipsnyje: KhalidkoncertasKhalid koncertas

NAUJAUSI KOMENTARAI

žmonių kontrabandininkai apsiskaičiavo

žmonių kontrabandininkai apsiskaičiavo portretas
kad kitų metų pavasarį nelegalų bus pilna Kauno arena, kad galėtų švęsti invazijos pergalę su savo "žvaigždės" koncertu. Bet apie viską pagalvota. :)

Gėda

Gėda portretas
Bet kaip sunku lietuviams susilaikyti nuo rasistinių komentarų... viduramžių šalis.

tokia ir žvaigždė

tokia ir žvaigždė portretas
jei piratinėse svetainėse jo įrašų vos keli, ir tai mp3. :)
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių