Paaiškėjo, kiek kainuoja bilietai į J. Timberlake'o koncertą Kaune: gerbėjai neišvengė nesklandumų

  • Teksto dydis:

2025 metų birželio 6 d. Kauno Dariaus ir Girėno stadione pirmą kartą Lietuvoje koncertuos pasaulinė muzikos žvaigždė Justinas Timberlake'as. Tokia žinia viešumoje pasirodė pirmadienį. Antradienį paaiškėjo, kiek atsieis išskirtinis renginys tiems, kurie nori išgirsti superžvaigždę. Prasidėjus išankstinei prekybai neišvengta ir nesklandumų.

Nors bilietų į J. Timberlake'o turo koncertą vieša prekyba prasidės rugsėjo 27 d., 10 val. ryto, J. Timberlake'o gerbėjams „Mastercard“ dovanojo išskirtinę galimybę įsigyti bilietus į koncertą keliomis dienomis anksčiau.

Panašią privilegiją turės ir „Live Nation Lietuva“ klubo nariai – jie tą galės padaryti nuo šio ketvirtadienio, panaudodami specialų kodą.

Daugybė žmonių jau nuo ankstaus antradienio ryto užgulė bilietų pardavimo sistemą. Kai kuriems gerbėjams internetinėje eilėje teko laukti ir kiek ilgiau nei valandą. Tiesa, kauno.diena.lt portalo skaitytojai patvirtino, kad virtualioje eilėje laukti tenka ne tik ryte. Gerbėjai, bandantys įsigyti bilietą apie 14 val., taip pat susiduria su šiais nesklandumais.

„Bandžiau įsigyti bilietą apie 11 val., teko laukti apie valandą, bet taip eilės ir neišlaukiau. Pabandžius pirkti vėliau, susiduriu su tokiais pačiais nesklandumais. Jau beveik 14 val., bet bilieto nusipirkti vis dar nepavyksta, tik vis prašo palaukti...“ – kiek anksčiau pranešė skaitytoja.

Skaitytojos nuotr.

Bilietus platinančioje svetainėje skelbiama, kad norintys išgirsti J. Timberlake'ą birželio 6-ąją Dariaus ir Girėno stadione turės mokėti nuo 90,5 iki 295,5 eurų.

Pigiausi bilietai – stovimame sektoriuje. Jie kainuoja 90,5 eurų. Norintys koncertą stebėti iš arčiau scenos esančio stovimo sektoriaus, už bilietą turi sumokėti 155,50 eur. Fanų zonos bilietai kainuoja 125,5 eurų.

Vietų sėdimame sektoriuje kainos svyruoja nuo nuo 105,5 iki 155,5 eurų. Brangiausias bilietas siekia 295,5 eurus, jį įsigyti gali žmonės, norintys mėgautis renginiu sidabrinėje VIP zonoje. 

Skaitytojos nuotr.

Tai bus neeilinis muzikos įvykis, kurio nekantriai laukia daugybė atlikėjo gerbėjų. J. Timberlake'as į Lietuvą atvyksta su savo „The Forget Tomorrow World Tour“ koncertiniu turu. Vėliau, birželio 9-ąją, su šia programa atlikėjas pasirodys Estijoje, Taline. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

KAD STOVINT

KAD STOVINT portretas
PAMOSIKUOT RANKOMIS IR PER GARSIAKALBĮ IŠKLAUSYTI GESTANČIOS ŽVAIGŽDĖS , TIKRAI NEVERTA

Nojus

Nojus portretas
Tada turėjo būti žaidžiamas futbolas kaip matau kas yra svarbiau čia yra antroje vietoje šlykštu

Lordas

Lordas portretas
Klounada
VISI KOMENTARAI 40

Galerijos

Daugiau straipsnių