Lietuvos fotomenininkų sąjungos būstinė persikelia į Kauną

  • Teksto dydis:

Vilniaus rotušėje gegužės 9 d. įvykusio neeilinio Lietuvos fotomenininkų sąjungos (LFS) suvažiavimo metu išrinktas naujasis sąjungos pirmininkas. Juo tapo fotomenininkas, LFS Kauno skyriaus vadovas Gintaras Česonis.

G. Česonis nuo 2009 m. sėkmingai vadovauja LFS Kauno skyriui – aktyviai bendradarbiaujama ne tik su Lietuvos, bet ir užsienio organizacijomis ir autoriais, vykdomi tarptautiniai projektai, Kauno fotografijos galerijoje profesionaliai pristatomos tiek klasikų retrospektyvos, tiek šiuolaikinės fotografijos slinktys. LFS Kauno skyriaus išleisti albumai vis dažniau pastebimi ir įvertinami tarptautiniuose festivaliuose ir knygų mugėse.

Naujasis LFS pirmininkas ne kartą pabrėžė, jog esamų pareigų neatsisakys, tad Lietuvos fotografijos centras persikels į Kauną, esančią ir Lietuvos geografiniu centru. Koordinuoti veiklą Vilniuje ir visoje Lietuvoje naujajam vadovui padės suvažiavimo metu sudaryta veikli valdyba, taip pat naujai suburta aktyvi ir kūrybiška LFS darbuotojų komanda Vilniuje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių