Lėlių teatras vėl kvies „Į pasakų šalį“

  • Teksto dydis:

Po kelerių metų pertraukos Kauno valstybinis lėlių teatras kviečia savo gerbėjus į nuotaikingas vasaros palydėtuves ir tradicija tapusią naujojo sezono atidarymo šventę „Į Pasakų šalį!“, sulaukiančią gausaus būrio ištikimų gerbėjų ir jų gretas kasmet papildančių mažųjų šventės lankytojų.

Rugpjūčio 30 d., sekmadienį, 12 val. kauniečiai ir miesto svečiai laukiami dvidešimt antrą kartą rengiamoje šventėje, kur lyg burtų lazdelei mostelėjus, teatro kiemelis ir Laisvės alėjos atkarpėlė kelioms valandoms pavirs margaspalve Stebuklų šalimi.

Tarp teatrinių dekoracijų jaukiai įsitaisiusios mylimiausių spektaklių lėlės ir spalvingi pasakų personažai kvies pasišnekučiuoti ir drauge nusifotografuoti.

Per šventę teatro prieigose bus iškilmingai atidengta Marionetės skulptūra, taip pat renginio dalyviai galės pasinerti į kūrybines veiklas „Aromama“ ir „Stiklo namų“ dirbtuvėlėse.

Po šventinės fotosesijos, 13.30 val. žiūrovų lauks „šviežiausias“ repertuarinis spektaklis „M♥Š“, pasakojantis vienišos mergaitės ir gatvėje atsidūrusio nulėpausio šunelio istoriją.

Jeigu netikėtai sugalvotų prapliupti lietus, renginys persikels į teatro vidų.

Šventės dalyvių bei spektaklio žiūrovų maloniai prašoma „pasipuošti“ apsauginėmis veido kaukėmis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių