Grupė BIX kviečia į akustinį koncertą Pažaislyje

  • Teksto dydis:

Išskirtinį koncertą išskirtinėje vietoje po keleto metų pertraukos surengs legendinė grupė BIX.

Liepos 31 d. 19 val. „Pažaislio liepų alėjų vakarų“ ciklui grupė paruošė akustinę programą.

Ši programa praėjusių metų žiemą pirmąkart buvo pristatyta sostinės klausytojams ypatingoje vietoje – Šv. Kotrynos bažnyčioje.  „Tokioje erdvėje koncertuoti dar neteko, mums buvo labai įdomu. Bažnyčia – išskirtinė vieta su savo dvasia, kuri įpareigojo, tačiau kartu ir suteikė sparnus. Geriausios mūsų dainos suskambėjo ypatingai, akompanuojant fortepijonu, vibrafonu, marimba ir kitais instrumentais“ – po koncerto Vilniuje sakė  grupės lyderis Saulius Urbonavičius -Samas.

Kaune BIX koncertavo kone prieš trejus metus. Kaip praneša organizatoriai,  akustinis koncertas pirmą kartą bus surengtas unikalioje ir jaukioje Pažaislio erdvėje – Karietų aikštėje.

„Tikras akustinis garsas ir nuoširdi BIX-iška energija įkraus klausytojus. Tai  –ypatingas koncertas, kurio grupė BIX laukia su dideliu nekantrumu“, – teigė organizatoriai.

Grupė BIX tituluojama viena ilgiausiai gyvuojančių grupių Lietuvoje. Jėga ir energija, uždegančios melodijos ir linksmai nusiteikusi minia – taip būtų galima apibūdinti roko veteranus. Ir nors grupės gerbėjai įpratę matyti BIX šėlstančius scenoje, šis koncertas bus visiškai kitoks. Klausytojai turės galimybę išgirsti ne tik žinomiausias dainas „Kas iš to?“, „Akli kariai“, „Vynas ir laikas“, bet ir kitus kūrinius.

Į koncertą kviečia svetingumo kompleksas „Monte Pacis“ ir „Geros muzikos ekspertai“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Trys ne

Trys ne portretas
Balso nulis, muzika barškalynė, tekstai grafomanija. Akliems ir kurtiems gal nieko.

Ar Samas

Ar Samas portretas
rodys visiems nuogą subinę ir bezdės? Tai bus akustika? Tuomet verta pirkt bilietą.

Nezurnalistas

Nezurnalistas portretas
Kaip galima taip niekinti vienuolina!
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių