Garsių Lietuvos kūrėjų darbai kalėdinėje mados mugėje „Fashion bazaar“

  • Teksto dydis:

Jau šį savaitgalį, didžiausia mados mugė Lietuvoje „Fashion bazaar“ net trims dienoms įsikurs prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ – parodų salėje. Su daugiau nei 170 prekės ženklų iš Lietuvos ir užsienio šalių, visiems mados mylėtojams suteiks išskirtinę galimybę įsigyti tobulą dovaną artėjančioms metų šventėms.

„Fashion bazaar“ – didžiausia, turinti savitą koncepciją, nemokama mados mugė Lietuvoje. Renginio dalyviai yra kruopščiai atrenkami, o jų kūriniai originalūs ir išskirtiniai, todėl jau devintąjį kartą organizuojama mugė pasiūlys ne tik šventiškai tviskančių unikalių aksesuarų, papuošalų bei drabužių, bet ir įdomių, šiltų smulkmenų namams. Lankytojų lauks jau pamėgti bei nauji prekės ženklai tokie kaip: "Minimal Muse store", "Unknown Design", "Terdeco", "bliss by Violeta", "Birbyzas", "Body Talk", "Rinascimento", "buboo", "Coaty Coat", "Sirena", "Dovilė Dagė jewelry & accessories", "Kotè",  "wake me not", "Flax Kids", "Adrika family", "Fashion Square", "Shkertik", "Be Noticed" ir kt.

Mugės organizatorė Meda Kišonė džiaugiasi, jog mados mugė nelieka nepastebėta ir tarp Lietuvoje gerai žinomų, talentingų ir garsių žmonių, kurie kas kartą atvyksta įsigyti sau mielų daiktų bei atkreipia dėmesį, kad pastarieji vis dažniau atranda save ir mados srityje - „Mados mugėje „Fashion bazaar“ jau turėjote galimybę įsigyti Aisčio Mickevičiaus kurtus kvapus iš kvepalų linijos „FUMparFUM“, Simonos Albavičiūtės prekės ženklo „Simona Bandita design“ gaminius, badmintonininko Kęstučio Navicko įdomaus ir išskirtinio dizaino aksesuarus, o šį kartą net tris dienas kartu su nesenai naują kolekciją ir prekės ženklą „Female“  pristačiusia Sandra Šerne bei dainininke Šorena Džaniašvili kviesime pasipuošti jų kurtais drabužiais“.

Kalėdinė mugė sulaukė ypatingai didelio dalyvių susidomėjimo „Užimsime ne tik parodų salę, bet ir visą PLC „Mega“ antrąjį aukštą, todėl užtikriname, kad produkcija bus labai įvairi ir gausi, čia Jūs tikrai rasite dovaną savo artimui, kurios taip ilgai ieškojote!” – tikina M. Kišonė.

„Fashion bazaar“ mados mugė Lietuvoje lankytojų lauks gruodžio 11 - 13 dienomis. Visiems renginio lankytojams organizatoriai bei mugės dalyviai žada gausybę įdomių ir stilingų prekių, šventinių nuolaidų, gerą nuotaiką bei smagų savaitgalį mada šurmuliuojančioje aplinkoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių