Kalėdų šou „Radistai & Friends Arena Show“ grįš į didžiausią šalies areną

  • Teksto dydis:

Didžiausios draugų Kalėdos „Radistai & Friends Arena Show“ grįžta į didžiausią šalyje areną. Būtent čia, Kauno „Žalgirio“ arenoje, gruodžio 25 d. Radistai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius surengs įspūdingą kalėdinį šou. Populiarusis DJ‘ų duetas savo gerbėjus kviečia į nepakartojamą areninį šou „Radistai & Friends Arena Show“. Didžiausias šiemet Kalėdoms skirtame renginyje „Radistai & Friends Arena Show“ dalyvaus „Flying Saucer Gang“, „Mad Money“, Niko Barisas ir kol kas dar neskelbiami svečiai.

„Pernai surengtas pirmasis didžiausias draugų Kalėdų šou pranoko visus lūkesčius“, – sakė Jonas Nainys. „Neabejojame, kad mūsų kvietimą švęsti Kalėdas kartu su Radistais ir kitomis populiariomis muzikos žvaigždėmis šiemet išgirs dar daugiau gerbėjų“.

„Tai bus geriausios muzikos naktis, nerealūs įspūdžiai, beprotiškos linksmybės ir labai ilgam liksiantys prisiminimai“, – užtikrino Rolandas Mackevičius.

Kadrai iš 2018 m. vykusio „Radistai & Friends Arena Show“:

Vienomis ryškiausių šių metų renginio žvaigždėmis taps žymiausi Lietuvoje trap atstovai – grupė „Flying Saucer Gang“. Skandalingieji Kauno reperiai susikūrė vos daugiau nei prieš metus, tačiau jau spėjo surengti daugiau nei 40 koncertų, o jų dainos internetinėje erdvėje patenka į klausomiausių sąrašus. 2019 m. pradžioje vykusioje „M.A.M.A" apdovanojimų ceremonijoje grupė „Flying Saucer Gang“ laimėjo gerbėjų simpatijų prizą ir buvo pristatyta net dviems apdovanojimams – „Metų proveržis" ir „Metų Hip-Hop grupė". Vakarietišku stiliumi ir skambesiu šie muzikantai sparčiai keičia Lietuvos hiphopo ir trap sceną. Rezultatas – pilnos salės klausytojų ir užkariautos gerbėjų širdys. Nauja kūryba nuolat džiuginanti grupė „Žalgirio" arenoje žada surengti neeilinį pasirodymą.

„Flying Saucer Gang“ feat. Free Finga – „Medaus mėnuo“:

Specialiai „Radistai DJs & Friends Arena Show“ išskirtinį pasirodymą ruošia ir repo grupė „Mad Money“. Skandalingais ir aštriais dainų tekstais garsėjanti grupė internetą užkariavo prieš 8-erius metus, kada išpopuliarėjo kartu su Innomine bendrai įrašyta daina „Tau tai patinka“. Šiandien „Mad Money“ gerbėjų gretomis taip pat negali skųstis – ji yra viena iš daugiausiai peržiūrų ir prenumeratorių „Youtube“ platformoje turinčių grupių Lietuvoje.

„Mad Money“ – „Marichuana“:

Ypatingu pasirodymu gerbėjus nudžiugins ir hiphopo atlikėjas Niko Barisas. Muzikos prodiuseris ir reperis Kasparas Barisas, žinomas kaip Niko Barisas, muzikinę veiklą pradėjo 2013 m. Po trejų metų jis prisijungė prie reperių komandos „8 Kambarys“. Solo atlikėjo pozicijas Niko sutvirtino 2018 m. išleidęs dideliu hitu tapusį kūrinį „Ieškau“ (įrašytą kartu su grupe „8 Kambarys“), kuris „YouTube“ kanale buvo peržiūrėtas daugiau nei 3 mln. kartų. Nemažais hitais tapo kitos dvi atlikėjo solo dainos „Butas, kuriame gyvenom“ ir „Taisyklės lieka mano“.

Niko Barisas – „Butas, kuriame gyvenom“:

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių