Vegetariški maltinukai Pereiti į pagrindinį turinį

Vegetariški maltinukai

2009-03-02 09:00 kauno.diena.lt inf.

Pavasario receptas

1 svogūnas,

2 česnako skiltelės,

1/2 ryšelio petražolių,

200 g sudžiūvusios duonos,

150 g "Gryerzer" sūrio,

100 g lazdynų riešutų,

125 ml daržovių sultinio.

Svogūną, česnaką, petražoles smulkiai supjaustyti, duoną ir sūrį smulkiai sutarkuoti, riešutus – sumalti. Visas sudedamąsias dalis suminkyti, iš tešlos suformuoti nedidelius rutuliukus (teniso kamuoliuko dydžio), iškepti aliejuje. Idealūs priedai – pomidorų, tzatziki padažai, šviežių daržovių salotos.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų