Švediškai kepta žuvis Pereiti į pagrindinį turinį

Švediškai kepta žuvis

2009-02-04 09:00 kauno.diena.lt inf.

Žiemos receptas

4 žuvies (lašišos, tuno) filė gabaliukai,

2 česnako skiltelės,

šviežių krapų (tinka ir raudonėlis),

2 saujos miltų arba kapotų riešutų,

80 g sviesto,

pievagrybių,

200 ml grietinėlės,

druskos, pipirų, kario.

Žuvį įdėti į riebalais pateptą kepimo formą, apibarstyti pipirais, druska, negailėti kario, galiausiai užberti smulkiai sukapoto česnako. Apiberti mažais sviesto kąsniukais ir krapų šakelėmis (raudonėliu). Viršų apibarstyti miltais ar riešutais ir 200° C karštumo orkaitėje kepti apie pusę valandos. Vėliau ištraukus užberti pjaustytų ir pakeptų pievagrybių, apšlakstyti grietinėle ir dar trumpam įkišti į orkaitę.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų