Sužinoję, kad jų surogatinė motina atsidūrė kalėjime, sutuoktiniai sušoko iš džiaugsmo

Pora iš JAV, tarp kurios 37-erių metų skirtumas, papasakojo, kad jų surogatinė motina pateko į kalėjimą dėl narkotikų.

Apie tai rašo „The Sun“.

63-ejų metų Cheryl McGregor ir jos 26-erių metų vyras Quramas McCainas gegužės mėnesį paskelbė, kad laukia bendro vaiko. Po kelių nesėkmingų bandymų jų pasamdyta surogatinė motina vis dėlto pastojo.

Liepos pabaigoje Ch. McGregor „TikTok“ platformoje įkėlė vaizdo įrašą ir parašė: „Mes, nes mūsų surogatinė motina uždaryta į kalėjimą, ir mūsų vaikui atsirado daugiau gyvenimo šansų“. Vaizdo įraše pora šoka ir šypsosi.

Vėliau vyras ir žmona prisipažino nežinoję, kad jų nusamdyta surogatinė motina turi priklausomybę narkotikams. Pora tikina, kad nusiteikusi optimistiškai. Q. McCainas įsitikinęs, kad Dievas duos jiems sveiką vaiką.

Neįprasta pora teigė, kad apsidžiaugė, sužinojusi apie surogatinės motinos pasodinimą į kalėjimą dėl paprastos priežasties: dabar ji negaus narkotikų.

Vyras ir žmona paragino savo sekėjus melstis už jų dukrą, kuri turėtų gimti gruodžio pabaigoje.

Cheryl McGregor ir Quramas McCainas išgarsėjo, kai į „TikTok“ pradėjo kelti vaizdo įrašus apie jų neįprastus santykius. „TikTok“ platformoje pora turi daugiau nei tris milijonus sekėjų.

Cheryl turi 17 anūkų, o moters vyriausiasis sūnus yra vyresnis už dabartinį jos partnerį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kvailių \\\\\.../////

Kvailių  \\\\\...///// portretas
kliedesiai,narkomanė pagimdys sveiką vaiką ir iš vis kam jiems (tai senei) reikalingas vaikas,tai ne lėlė.

Alanas

Alanas portretas
Xaxaxa!

o

o portretas
kazkokia mumija virs 100m prasirukius , prasigerus baisu, uzdraust tokiom veistis ir det bauda afrikanui uz veisimasi su mumija.
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių