Paskutinės valandos iki „DiDi 2009“

KTU Dizaino ir technologijų fakulteto studentams šiuo metu galvoje – ne tik paskaitos. Dar diena kita ir įvyks tradicinis, jau aštuntą kartą organizuojamas festivalis "DiDi".

Visą kitą savaitę truksiantis fesitivalis sujungs tris pagrindinius renginius: Meno centrą, "Termosų naktį" ir Dizaino dienas. Anot KTU studentų atstovybės, šiais renginiais siekiama atskleisti ir ugdyti įvairiopą studentų kūrybą.

Lietuvos studentų ir moksleivių Meno centro paroda bus atidaryta lapkričio 23 d. 18 val. "Perkūno name" (Aleksoto g. 10), skambant gyvai muzikai. Šioje parodoje jaunieji menininkai parodys įvairių sričių savo darbus. Taip pat išklausys į parodą pakviestų pripažintų Lietuvos menininkų ir atlikėjų pasakojimų. Specialistai ne tik papasakos apie savo kūrybos pradžią, bet ir ves praktinius kiekvienos srities užsiėmimus. Atidaryme susirinkusiuosius džiugins gyva muzika, karšta arbata ir novatoriški moksleivių bei studentų darbai.

Lapkričio 25 d. buvusiame klube "Kolegos" (Studentų g.63A) 19 val. vyks "šilčiausias" festivalio renginys "Termosų naktis". Jame studentai mėgausis gyva muzika, nemokamomis vaišėmis, savo atsineštais karštais gėrimais termosuose, filmu ant lubų, gera nuotaika ir išskirtinai jaukia atmosfera. Tą vakarą skambės dainuojamoji poezija, gitarų garsai, bus pasakojama apie paslaptingąją astronomiją. O vakaro kulminacija taps svečiai iš pajūrio – grupė "Arogantic".

Pats laukiamiausias "DiDi festivalio" renginys – Dizaino dienos – duris atvers lapkričio 27 d. 19 val. buvusioje Radijo gamykloje (Savanorių pr. 66/Žemaičių g. 31, III a.). Tai kiekvienais metais vis daugiau dėmesio sulaukiantis madų šou su vakarine dalimi – "DiDi festivalio" uždarymu. Vakaras neapsieis be šokių ir vakarėlio su grupe "Freaks on floor" ir plokštelių sukikais Paku ir Mattew Glow.

Festivalis neaplenks ir Kauno technologijos universiteto Studentų miestelio, kuriame organizatoriai pažada pateikti įvairių atrakcijų ir siurprizų studentams. Kiekvieną festivalio savaitės dieną Dizaino ir technologijų fakultete skambės muzika ir džiugins įvairūs konkursai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių