Pasaulio įdomybės: Romoje užsisakyti palaiminimą galima per pervežimo kompaniją

Nuo šiol Romos gyventojams, kurie norės gauti palaiminimą, nebereikės eiti iki pat bažnyčios. Jie tiesiog telefonu galės užsisakyti šią paslaugą per pervežimo kompaniją „Scooterino Amen“. Užsisakius paslaugą, dvasininkas pas užsakovą atvyks motoroleriu. Taip pat kunigą bus galima išsikviesti tam, kad tikintysis atliktų išpažintį.

Australijos rašytoja Helen Garner sužinojo, kad laimėjo 150 tūkst. dolerių vertės literatūros prizą perskaičiusi elektroninį laišką, kuris atsidūrė nereikalingų laiškų skiltyje. Iš pradžių, perskaičiusi Jeilio universiteto atsiųstą laišką, rašytoja pamanė, kad ją apgaudinėja. Laiške buvo rašoma apie „geras naujienas“ ir buvo prašoma jos telefono numerio. Tačiau, susisiekusi su universitetu, H. Garner sužinojo, kad ji iš tiesų laimėjo „Windham-Campbell“ rašytojų premiją.

***

Australijos roko veteranai AC/DC atidėjo likusius savo gastrolių JAV koncertus, kai grupės vokalistas Brianas Johnsonas medikų buvo perspėtas, kad jam gresia pavojus visiškai apkursti, jeigu jis ir toliau dalyvaus trankiame muzikos šou ir dainuos įtempęs balso stygas. Kol kas neaišku, ar 68 metų B. Johnsonas su grupe galės tęsti gastrolių „Rock or Bust“ etapą Europoje šių metų gegužę. 1973 m. susikūrusi AC/DC yra pardavusi daugiau negu 200 mln. savo albumų kopijų.

***

JAV milijardierius Michaelas Bloombergas paskelbė nusprendęs nekandidatuoti į prezidento postą. Buvusio Niujorko mero teigimu, jo įsitraukimas į rinkimų kampaniją, galimas daiktas, būtų parankus respublikonų kandidatams Donaldui Trumpui arba Tedui Cruzui. 74 metų M. Bloombergas kelis pastaruosius mėnesius rimtai svarstė galimybę bolotiruotis kaip nepriklausomas kandidatas, reikšdamas nusiminimą dėl 2016 m. prezidento rinkimų kampanijos, kurioje dominuoja įžeidžia retorika išsiskiriantis D. Trumpas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių