Padažas kepsniui Pereiti į pagrindinį turinį

Padažas kepsniui

2009-05-11 09:00 kauno.diena.lt inf.

Pavasario receptas

6 kietai virti kiaušiniai,

po žiupsnelį druskos, cukraus,

šviežiai maltų pipirų,

1 nubrauktas šaukštas paprikos miltelių,

1 šaukštelis garstyčių,

1 smulkiai supjaustytas svogūnas,

200 ml alyvuogių aliejaus,

8 šaukštai raudonojo vyno,

8 šaukštai aitriųjų paprikų padažo,

1 ryšelis svogūno laiškų.

Kiaušinių trynius pertrinti ir sumaišyti su druska, pipirais, cukrumi, paprikos milteliais bei garstyčiomis. Sukrėsti svogūną ir po truputį įmaišyti aliejų. Galiausiai įmaišyti vyną ir aitriųjų paprikų padažą. Svogūnų laiškus smulkiai supjaustyti ir apibarstyti gaminį. Galima įmaišyti ir truputį smulkiai kapotų kiaušinių baltymų.

Tikriausiai ir jūs esate virtuvės aistruolė ar aistruolis, o gaminti valgį – jums vienas malonumas. Kviečiame pasidalyti savo įrašais receptų knygoje ir patirtimi ieškant naujų skonių derinių. Dienraščio receptų kampelis atsiveria ir jums. Gaminkite, fotografuokite ir siųskite savo receptus bei nuotraukas su įamžintais skanėstais (žinoma, su jų autoriumi) redakcijos adresu Kęstučio g. 86, Kaunas, arba [email protected]

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų