Muziejus serijinės žudikės apatines kelnaites nupirko už beveik 3000 eurų

Didžiosios Britanijos „Tru Crime“ muziejus nupirko moters maniakės Rose West apatines kelnaites už 2500 svarų (2916 eurų) dėl parodos.

Apie tai rašo „Metro“.

Rose West ir jos vyras Fredas Westas Didžiojoje Britanijoje siautė nuo 1973-ųjų iki 1987-ųjų metų. Žinoma, kad jie nukankino mažiausiai devynias moteris.

Porą suėmė 1994-aisiais. Kitai metais Fredas mirė, o septyniasdešimtmetė Rose iki šiol yra už grotų.

Muziejaus kuratorius Joelis Griggsas papasakojo, kad pirmą kartą šios moters apatinius drabužius pamatė Bronzefieldo kalėjimo prižiūrėtojo rankose. Šiame kalėjime Rose sėdėjo iki 2008-ųjų metų. Vyras ištraukė iš krepšio jos apatines kelnaites ir planavo jas nebrangiai parduoti.

Tada J. Griggsas atsisakė šio pasiūlymo. Vėliau Rose apatiniai buvo pasiūlyti eBay aukcionui, tačiau skelbimą teko pašalinti dėl taisyklių pažeidimo.

Pasak J. Griggso, jis vėl pagalvojo apie Rose kelnaičių pirkimą, kai muziejui sukako 10 metų. Jis susisiekė su minėtu kalėjimo prižiūrėtoju, kuris tuo metu išėjo į pensiją, ir įsigijo būsimą eksponatą už didelę pinigų sumą.

J. Griggsas pareiškė, kad maniakės kelnaitės gali pasirodyti visiškai paprastas daiktas, bet tas paprastumas ir kelia ypatingą susidomėjimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Turbut muziejui užtenka vienų triusų

???

??? portretas
ji dar gyva, tai turi daug kelnaiciu, kame reikalas, tegu pardavineja kiekviena diena, ar as kazkonesupratau
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių