Mokytojas išmušė mokiniui dantį dėl neparuoštų namų darbų

Indijoje mokytojas žiauriai primušė mokinį lazda ir išmušė jam dantį dėl neparuoštų namų darbų.

Apie tai praneša „East Coast Daily Malayalam“.

Incidentas įvyko antradienį, liepos 9-ąją dieną Utar Pradešo valstijos Raebareli mieste. Mokytojas Mohammedas Asifas užsipuolė dešimtos klasės mokinį pirmąją dieną po atostogų.

Prieš tai moksleivis prisipažino, kad neparuošė namų darbų, kuriuos mokytojas buvo paskyręs balandžio mėnesį, prieš atostogas.

Vaikinas teigė, kad negalėjo atlikti namų darbų dėl „asmeninių problemų“. Tai išvedė M. Asifą iš pusiausvyros, jis pagriebė lazdą ir pradėjo vaikiną mušti. Mokiniui į veidą buvo smogta daug kartų, jis neteko danties.

Nukentėjusiojo bendraklasiai apie įvykį tuojau pat pranešė mokyklos direktoriui. Pastarasis iškvietė medikus. Moksleivį išvežė į ligoninę, o kitą dieną iš jos išleido.

Tada vaikino tėvas parašė pareiškimą policijai. Mokytojas buvo suimtas. Dėl šio įvykio mokyklos administracija pradėjo vidinį tyrimą.

Vietos bendruomenė stojo nukentėjusiojo moksleivio pusėn ir pareikalavo griežtai nubausti nederamai pasielgusį mokytoją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o tam zarnaliugai kuris nesamones rasineja

o tam zarnaliugai  kuris nesamones rasineja portretas
Kauno dienoj ,manau reiketu islupt aky .....

Mokinys

Mokinys portretas
Mokykloje mokinasi kopūstai. Normalūs mokiniai mokykloje mokosi.

kopustas

kopustas portretas
Zinos d.a.u.n.a.s kad mokykloje reikia mokintis. Galejo ir du.r.na galva nusukti. Malacius tas mokytojas. Pasirodo kad dar NE VISI mokytojai s.u.p.i.d.e.r.a.s.e.j.o.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių