Išsipildė dar viena „Simpsonų“ pranašystė: šįkart – apie Prancūziją užpuolusias blakes

2013–2014 m. rodytame 24 sezono aštuonioliktoje serijoje buvo pasakojama apie tai, kad Springfildą užplūdo patalinės blakės. Po 10 metų visa tai atsikartojo realiame gyvenime. Apie naują kultinio serialo pranašystę rašė mirror.co.

Animacinis serialas „Simpsonai“, neseniai atšventęs 36-ąsias savo gyvavimo metines, garsėja savo pranašystėmis. Teigiama, jog „Simpsonai“ išpranašavo  tokius įvykius kaip Donaldo Trumpo prezidentavimas, Rugsėjo 11-osios tragedija ir net Richardo Bransono skrydis į kosmosą. Viena iš sunkiausiai paaiškinamų išsipildžiusių pranašysčių – prognozė apie tragiškai pasibaigusią povandeninio laivo „Titanas“ kelionę link legendomis apipinto „Titaniko“ nuolaužų.

„Simpsonų“ gerbėjai šįkart atkreipė dėmesį į seriją, susijusią su viešose vietose Prancūzijoje esančiomis patalinėmis blakėmis. 24 sezono (2013-2014 m.) 18 serijoje „Simpsonų“ šeimos nariai gauna naują sofą, kuri, kaip netrukus paaiškėja, užkrėsta patalinėmis blakėmis. Netrukus jomis užsikrečia visas Springfildo miestelis. Bartas pasiūlo išeitį: paleisti varlių marą, kuris sunaikina patalines blakes, bet sukelia naujų problemų.

Blakės Paryžiuje

Rugsėjo mėnesio pabaigoje – spalio pradžioje patalinės blakės Prancūzijoje tapo daug ginčų sukėlusia politine problema. Prancūzai socialiniuose tinkluose pranešinėjo šių gyvių pastebėję įvairiausiose vietose, įskaitant traukinius, Paryžiaus metropoliteną bei kino teatrus, blakes žmonės matė net ir  Šarlio de Golio oro uoste

Susirūpinimą dar labiau kurstė tai, kad Prancūzijoje vyko Pasaulio regbio čempionatas, o Paryžius rengiasi 2024-ųjų olimpiadai priimti sportininkus ir žiūrovus iš viso pasaulio.

Vyriausybė nusprendė sukurti specialią darbo grupę kovai su šiais kenkėjais. Ekspertai įspėja, kad patalinės blakės yra kraują siurbiantys vabzdžiai minta žmogaus krauju ir yra aktyvūs naktį. Blakės dažniausiais sukandžioja miegančius žmones. Dieną jos slepiasi, todėl blakes sunku pamatyti.

Oficialiais duomenimis, viena iš dešimties prancūzų šeimų yra susidūrusi su šiais parazitais savo namuose. Kova su jais yra brangi, o patalpų gydymas dezinfekavimas gali kainuoti kelis šimtus eurų ir tam reikia ne vieno ciklo. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kodėl Simosonai atspėja

Kodėl Simosonai atspėja portretas
Ogi todėl. kad tie patys pagal iš anksto žinomą planą tą ir daro.Turiu raumeny globalistus.

Ela

Ela portretas
Kuo tik neužkrečia ...tarakonais , koloradais, šliužais ,, karais -utėlėmis ir blusomis, kovidu ...tai šį kartą BLAKĖMIS- Paryžiaus mada. Prabanga .

Putenas

Putenas portretas
Sarikovai visada tures blakiu ir kailyje,ir smegenyse,nes tai ju prigimtis.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių