Įdaryti pievagrybiai Pereiti į pagrindinį turinį

Įdaryti pievagrybiai

2009-06-22 23:59 kauno.diena.lt inf.
Įdaryti pievagrybiai
Įdaryti pievagrybiai / Nežinomas

Vasaros receptas

4 dideli pievagrybiai,

300 g šviežių špinatų,

100 g ožkų sūrio,

2 nedidelės česnako skiltelės,

1 maža aitrioji paprika,

1 kiaušinis,

druskos, pipirų (galima ir muskato), alyvuogių aliejaus.

Pievagrybius nuvalyti, pašalinti kotelius. Špinatus nuplauti, nusausinti ir su smulkintu česnaku bei sukapota aitriosios paprikos ankštimi pakepti aliejuje apie 5 min. Špinatų masę nuvarvinti, į ją sukrėsti sūrio ir kiaušinio plakinį, pagardinti druska, pipirais ar muskatu. Įdaro pridėti į grybų kepurėles ir kepti iki 175–200° C temperatūroje apie 15–20 min. Idealu valgyti su paskrudintu batonu.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų