Gydūnas nėščiai moteriai į galvą įkalė vinį, kad padėtų susilaukti berniuko

Vienai nėščiai pakistanietei religinis gydūnas į galvą įkalė vinį, nes, pasak jo, tai garantuoja, kad ji pagimdys berniuką, trečiadienį pranešė gydytojas.

Besinaudojantys žmonių patiklumu gydūnai, kurie savo praktiką grindžia mistiniu sufijų mokymu, yra paplitę visame musulmoniškame Pakistane, nepaisant kai kurių islamo mokyklų nepritarimo.

Moteris atvyko į ligoninę šiaurės vakariniame Pešavaro mieste po to, kai pati bandė replėmis ištraukti vinį, naujienų agentūrai AFP sakė gydytojas Haideras Khanas.

„Ji buvo visiškai sąmoninga, bet kentėjo didžiulį skausmą“, – sakė vinį pašalinęs H. Khanas. Pasak jo, trijų dukterų mama sakė besilaukianti dar vienos mergaitės.

Pietų Azijoje dažnai manoma, kad sūnus suteikia geresnį finansinį saugumą tėvams nei dukterys.

Rentgeno nuotrauka parodė, kad penkių centimetrų ilgio vinis buvo perdūrusi moters kaktą, bet smegenų nepalietė. H. Khanas sakė, kad vinis buvo įkalta plaktuku ar kitu sunkiu daiktu.

Moteris iš pradžių pasakojo ligoninės personalui, kad ji pati įsikalė vinį sau į galvą, nes jai taip liepė gydūnas, bet vėliau prisipažino, kad tai padarė jis.

Pešavaro policija bando aptikti moterį, kad galėtų apklausti.

„Surinkome apsaugos kamerų nufilmuotą medžiagą iš ligoninės ir tikimės greitai surasti tą moterį“, – naujienų agentūrai AFP sakė miesto policijos vadovas Abbasas Ahsanas.

„Netrukus imsimės ir burtininko“, – pridūrė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vis dėl to \\\\\.../////

Vis dėl to  \\\\\...///// portretas
baisūs tie musulmonai.Negaliu žiūrėti kaip tie "džigitai" moteris kankina sukišę į juodus maišus.

newmore

newmore portretas
Ne gydūnas, o gydalius, plg., snaudalius, miegalius, šikalius!

vladas.

vladas. portretas
Tai matote kokie ,,gydytojai" ir visokie ,,inžinieriai",pas mus veržiasi.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių