Atėjus žiemai žmonių išradingumui nėra ribų: lauke įrengė „biudžetinius“ garažus

  • Teksto dydis:

Feisbuke plinta nuotaikingas įrašas apie tai, kaip Rusijoje, užklupus šalčiams, gyventojai stengiasi apsaugoti savo automobilius.

„Kalendorinė žiema prasidėjo. Vis dažniau mašinos lauke bus padengtos sniegu ir/ar ledu. Dėl dažnų atlydžių, pastarosiomis žiemomis, retai pamatysi gatvėse sniegais ar ledais aplipusią mašiną. Be to vis daugiau žmonių turi garažus, kur laikosi teigiama oro temperatūra ir žiemiškų problemų išvengiama“, – skelbiama įraše.

„O štai šioje nuotraukoje matyti apklostyti automobiliai Jakutske (Rusija) lauke esant -40 laipsnių. Prie tokio atšiauraus klimato nieko kito ir nelieka: arba turėti šiltą garažą, arba užkloti savo „ratus“ specialiomis antklodėmis. Priešingu atveju automobilį užsivesi tik kokį gegužės mėnesį (jeigu iš viso užsivesi)“, – patarimus dalija įrašo autorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Saulėns

Saulėns portretas
Aš su brezentu kapotą uždengiu. Mačiau ir daugiau taip darančių. Kažkada mieste taip palikau uždengtą su brezentu, tai šaltą rytą burbuliuodamas dyzeliukas užsikūrė. O kiti vargo vieni kitus tampiojo :D

Kaip suprast?

Kaip suprast? portretas
Kaip suprast jei sugebėtu į karterį, beveik visi auto rytų europai karteriuose turi spirales elektrai prisijungti, tik dalis nežino, kad turi, kiti nežino iš kaip pasijungti. O čecholus vaikystėje mačiau mūsų tėvynės didmiečiuose (žiemos sniegingesnės ir šaltesnės buvo), o užbaikalėje , žiūrėtu koks loxas neužsidenge, kad paskui metrą sniego kasti ne tik aplink bet ir nuo automobilio.

Paf

Paf portretas
Tai ten turi but papildomai su elektra sildomi, kad -40 atlaikytu?! Kiek girdejau jie sugeba ir sildytuvus i karteri imontuoti
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių