Naujas derlius
Vasaros receptas
Didesnė kopūsto gūžė,
2 svogūnai,
500 g pievagrybių,
5 šaukštai saulėgrąžų aliejaus,
125 ml sultinio,
druskos, pipirų, kmynų,
250 g grietinėlės,
5 kiaušiniai,
250 g "Goudos" sūrio riekelių.
Kopūstą ir svogūną supjaustyti juostelėmis. Nuvalytus grybus apkepti aliejuje, sukrėsti kopūstus ir svogūnus, trumpai apkepti, supilti sultinį, paskaninti druska, pipirais, kmynais ir uždengus dangtį patroškinti apie 40 min. Troškinį sukrėsti į apkepo formą, užpilti druska ir pipirais paskanintu grietinėlės ir kiaušinių mišiniu. Galiausiai padėlioti sūrio riekelių ir kepti iki 200°C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
Naujausi komentarai