Portalo kauno.diena.lt skaitytojams kasdien įdomių receptų pasiūlantis jaunasis kulinaras Paulius Strasevičius šįkart siūlo tradicinius kotletus pakeisti varškės ir vištienos filė kotletais.
Reikės:
200g varškės;
400g vištienos filė faršo;
1 svogūnas;
5 šaukštai džiūvesėlių;
Druska, pipirai;
Kiaušinis;
Gaminimas:
Varškę sumaišykite su faršu, įmuškite kiaušinį ir įberkite džiūvesėlių. Tuomet smulkiai supjaustome svogūną ir sudedame į masę. Dedame druskos ir pipirų pagal skonį ir paliekame 10min. pastovėti kambario temperatūroje. Kepimui naudojame alyvuogių aliejų. Iš gautos masės suformuokite norimos formos kotletus ir kepkite 10 min. vis keičiant puses. Skanaus!
Turite mėgstamą receptą? Dažnai tenka gaminti? Siųskite savo receptus su nuotraukomis el. pašto adresu: [email protected].
Naujausi komentarai