Portalo sveikata.diena.lt skaitytoja Eglė šiandien siūlo pasigaminti itin skanaus vištienos ir daržovių troškinio, kuriam reikės:
200 g ryžių
400 g vištienos filė
5 šaukštų sojos padažo
300 g pievagrybių
paprikos (rinkitės tą, kurios skonis jums priimtiniausias)
2 svogūnų
konservuotų kukurūzų
vieštienos ir ryžių prieskonių
Kubeliais supjaustykite ir apie 10 min. pakepinkite vištienos filė. Pasūdytame vandenyje apie 20 min. virkite ryžius. Vėliau apliekite juos šaltu vandeniu ir nusausinkite. Papriką supjaustykite juostelėmis ir kartu su susmulkintais svogūnais bei konservuotais kukurūzais palikite keptuvėje trims minutėms. Pagardinkite viską prieskoniais. Tuomet į keptuvę sudėkite vištieną, ryžius, grybus, supilkite sojos padažą. Viską išmaišykite ir uždengę dangčiu patroškinkite apie 5 minutes. Skanaus!
Turite mėgstamą receptą? Dažnai tenka gaminti? Siųskite savo receptus su nuotraukomis el. pašto adresu: [email protected]
Naujausi komentarai