"Submarine" – kiekvieno skoniui

"Submarine" – kiekvieno skoniui

2009-06-13 23:59
Šviežia: "Submarine" vadovų tikinimu, jų restorane nėra vietos pusgaminiams, viskas gaminama iškart gavus užsakymą.
Šviežia: "Submarine" vadovų tikinimu, jų restorane nėra vietos pusgaminiams, viskas gaminama iškart gavus užsakymą. / Gedimino Bartuškos nuotr.

Kodėl turėtumėte ateiti į piceriją "Submarine"? Nes čia – visada specialiai jums gaminamas maistas ir bene didžiausias patiekalų pasirinkimas.

Pusgaminiams vietos nėra

Picerijų sostinėje – apstu, kiekvienas gali išsirinkti mėgstamiausią. Kuo ypatinga picerija "Submarine"? Pirmiausia – itin įvairus valgiaraštis. Salotos, sriubos, karštieji patiekalai, desertai – vien picomis čia tikrai neapsiribojama.

Naujoves mėgstantys vilniečiai picerijose "Submarine" gali pasilepinti patiekalais, kurių neras niekur kitur. Dėl originalios sriubos šios picerijos gerbėjai specialiai važiuoja net per visą miestą. Tiršta mėsos ir pupelių sriuba patiekiama inde, ant kurio krosnyje iškepamas picos padas.

Panašiu būdu ruošiama keletas kitų patiekalų, pavyzdžiui, jūros lydekos, troškintos su daržovėmis ir grietinėle. Picerijos "Submarine" lankytojai pamėgo originalias salotas su karšta kalakutiena ir gurmanų mėgstamu trumų padažu. Maloniai nustebina pangasijų kepsnio su kriaušėmis ir vyno padažu skonis.

"Svarbiausia, jog pas mus tikrai rasite, iš ko pasirinkti. Svarstėme, kad gal mūsų valgiaraštis net per platus, bet juk visi turi savo mėgstamiausius patiekalus, produktus, džiaugiamės, kai galime išpildyti kiekvieną norą", – sakė "Submarine" rinkodaros skyriaus vadovė Audronė Kairienė.

Beje, nepykite, jei užsisakius patiekalą teks šiek tiek luktelti: picerijoje "Submarine" nėra jokių pusgaminių, virėjas pradeda gaminti patiekalą tik tuomet, kai gauna užsakymą. Todėl maistas tikrai šviežias ir gardus.

Ypatingas savaitgalio pasiūlymas

Norintiems sutaupyti, picerija "Submarine" turi ypatingą savaitgalio pasiūlymą. Kiekvieną šeštadienį ir sekmadienį visoms šeimyninėms picoms čia taikoma 40 proc. nuolaida, galiojanti tiek valgantiems picerijose, tiek užsisakantiems maistą į namus.

"Daugelis šeimų Lietuvoje šiuo metu mažiau sau leidžia, stengiasi taupyti. Todėl nusprendėme pasiūlyti joms šią akciją. Juk picos dabar – vos ne antras Lietuvos nacionalinis patiekalas po cepelinų", – šypsojosi A.Kairienė. Žinoma, šiuo pasiūlymu mielai naudojasi ne tik šeimos, bet ir draugų kompanijos.

Pusryčiams – šviežios bandelės

Picerijos "Submarine" darbo dienomis duris atveria 8 val. ir kviečia visus norinčius papusryčiauti. Tarp daugybės pusryčių variantų – ką tik iš krosnies ištrauktos bandelės su obuoliais ir cinamonu.

"Nustebome pastebėję, kad lietuviai pusryčiams labai mėgsta košę, todėl, be abejo, mielai ją verdame. Taip pat galime pasiūlyti įvairių omletų, blynelių, kiaušinienės, kitų pusryčių patiekalų. Tikrai kiekvienas ras, ką išsirinkti", – užtikrino A.Kairienė.

Desertui galite paragauti gardžiųjų "Crème brûlée" arba "Panna cottos" (itališkas desertas su želatina). Vasarą labai populiarus trintų vaisių kokteilis su ledais: norimus vaisius galite išsirinkti patys, o karštą dieną sotus kokteilis gali atstoti kuklius pietus.

Picerijas "Submarine" Vilniuje galima rasti Gynėjų g. 2, Vytenio g. 51, Kalvarijų g. 125A, Jeruzalės g. 4.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų