Portalo kauno.diena.lt skaitytojams skaitytojas ir jaunasis kulinaras Paulius Strasevičius šiandien siūlo pasigaminti mažųjų čeburekų.
„Visa esmė tešloje, Kuriai aprašyti pakanka keletos eilučių. Šis patiekalas patiks visiems, kurie mėgsta čeburekus“, - laiške rašė Paulius.
Reikės:
3 stiklinės miltų;
3 šaukštai aliejaus;
1 stiklinė virinto vandens;
žiupsnelio druskos;
Gaminimas:
Visus šiuos ingredientus sumaišome. Tešlą gerai išminkome rankomis. Iškočiojame ir dedame mėgstamą įdarą. Kepame aliejuje. Skanaus.
Turite mėgstamą receptą? Dažnai tenka gaminti? Siųskite savo receptus su nuotraukomis el. pašto adresu: [email protected].
Naujausi komentarai