Specialus mažųjų čeburekų receptas (foto) Pereiti į pagrindinį turinį

Specialus mažųjų čeburekų receptas (foto)

2013-05-03 12:45
Specialus mažųjų čeburekų receptas (foto)
Specialus mažųjų čeburekų receptas (foto) / Ievos Jonelytės - Arlauskienės nuotr.

Portalo kauno.diena.lt skaitytojams skaitytojas ir jaunasis kulinaras Paulius Strasevičius šiandien siūlo pasigaminti mažųjų čeburekų.

„Visa esmė tešloje, Kuriai aprašyti pakanka keletos eilučių. Šis patiekalas patiks visiems, kurie mėgsta čeburekus“, - laiške rašė Paulius.

Reikės:

3 stiklinės miltų;
3 šaukštai aliejaus;
1 stiklinė virinto vandens;
žiupsnelio druskos;

Gaminimas:

Visus šiuos ingredientus sumaišome. Tešlą gerai išminkome rankomis. Iškočiojame ir dedame mėgstamą įdarą. Kepame aliejuje. Skanaus.

Turite mėgstamą receptą? Dažnai tenka gaminti? Siųskite savo receptus su nuotraukomis el. pašto adresu: [email protected].

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų