Portalo sveikata.diena.lt skaitytoja Veronika šiandien siūlo pasigaminti jos mėgstamų sojos kepsnelių, kuriems reikės:
200 g sojos, faršo
2-3 kiaušinių
3 šaukštų kvietinių miltų
pusės svogūno
3 skiltelių česnako
morkos
šiek tiek sultinio
juodųjų pipirų
prieskonius rinkitės pagal skonį
Sojos faršą užpilkite verdančiu sultiniu ir palaikykite kelias valandas. Tuo metu aliejuje pakepinkite smulkiai sutarkuotą morką, susmulkintą svogūną ir česnako skiltelę. Į paruoštą soją įmuškite kiaušinius, suberkite miltus ir viską išmaišykite su pakepintomis morkomis, svogūnais, česnakais. Sudėkite mėgstamus prieskonius ir suformuokite depsnelių formas. Įdėkite į keptuvę ir kepkite tol, kol apkeps. Skanaus!
Turite mėgstamą receptą? Dažnai tenka gaminti? Siųskite savo receptus su nuotraukomis el. pašto adresu: [email protected]
Naujausi komentarai