Skani vakarienė: pomidorų sriuba su salierais ir porais Pereiti į pagrindinį turinį

Skani vakarienė: pomidorų sriuba su salierais ir porais

2013-04-25 15:26
Skani vakarienė: pomidorų sriuba su salierais ir porais
Skani vakarienė: pomidorų sriuba su salierais ir porais / Shutterstock nuotr.

Portalas sveikata.diena.lt šįvakar siūlo pasigaminti rudeniškai skanios pomidorų sriubos su porais ir salierais, kuriai reikės:

125 g saliero gumbo;

skiltelės česnako;

šaukšto sviesto;

šaukšto miltų;

125 ml baltojo vyno;

0,75 l pomidorų sulčių;

keletos lauro lapelių;

kubelio sultinio;

100 g porų;

4 šaukštų petražolių;

Iš pradžių nulupkite salierą, nuplaukite ir supjaustykite jį smulkiais šiaudeliais.Nuluptą česnako skiltelę supjaustykite mažais kubeliais. Salierų šiaudelius, kartu su česnaku, pakepinkite gilioje keptuvėje su sviestu, kol suminkštės.

Daržoves keptuvėje apibarstykite miltais, išmaišykite, supilkite vyną, pomidorų sultis, įdėkite lauro lapelį ir įdėkite sultinio kubelį. Viską išvirkite. Tuomet plonais griežinėliais supjaustykite porą. Likus minutei iki virimo pabaigos porus suberkite į sriubą, pagardinkite druska ir pipirais. Ištraukite lauro lapelį, viską sutrinkite su trintuvu, apiberkite petražolėmis ir iškart patiekite. Skanaus!

Turite mėgstamą receptą? Dažnai tenka gaminti? Siųskite savo receptus su nuotraukomis el. pašto adresu: [email protected].

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų