Skani vakarienė: baklažanų apkepas su sūriu Pereiti į pagrindinį turinį

Skani vakarienė: baklažanų apkepas su sūriu

2013-04-25 15:34
Skani vakarienė: baklažanų apkepas su sūriu
Skani vakarienė: baklažanų apkepas su sūriu / Shutterstock nuotr.

Portalo sveikata.diena.lt skaitytoja Dagnė šįvakar siūlo pasigaminti jos mėgstamo baklažanų apkepo su sūriu, kuriam reikės:

3 stambių baklažanų;

200 g fermentinio sūrio;

3 kiaušinių;

1,5 stiklinės pieno;

2 šaukštų sviesto;

šiek tiek druskos bei prieskonių daržovėms;

Baklažanus supjaustykite griežinėliais, pasūdykite ir palikti 30 min. pastovėti. Po to nusausinkite ir apkepkite iš abiejų pusių. Keptus baklažanus sudėkite į kepimo indą ir apibarstykite tarkuotu sūriu.

Išplakite kiaušinius, sumaišykite su pienu ir gauta mase užpilkite baklažanus. Apšlakstykite trupučiu sviestu. Kepkite orkaitėje 220 laipsnių temperatūroje, 30-40 min., kol apkepas gražiai pagels. Skanaus!

Turite mėgstamą receptą? Dažnai tenka gaminti? Siųskite savo receptus su nuotraukomis el. pašto adresu: [email protected].

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų