Saldi nuodėmė: obuolių pyragas be miltų Pereiti į pagrindinį turinį

Saldi nuodėmė: obuolių pyragas be miltų

2013-04-25 15:33
Saldi nuodėmė: obuolių pyragas be miltų
Saldi nuodėmė: obuolių pyragas be miltų / Shutterstock nuotr.

Portalo sveikata.diena.lt skaitytojas Giedrius siūlo pasigaminti saldų desertą ir gardžiai praleisti šį rudenišką vakarą. Obuolių pyragui reikės:

4 vidutinio dydžio obuolių;

kiaušinio;

šaukšto cukraus;

2-3 šauktų manų kruopų;

100 g sviesto;

250 g varškės;

5 šaukštų aliejaus;

1-2 šaukštų džiūvėsėlių

Obuolius supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su cukrumi. Tuomet išplakite kiaušinį, įmaišykite aliejaus ir manų kruopų. Kiek vėliau į kiaušinio ir manų masę įmaišykite pertrintą varškę.

Į tešlą įmaišykite obuolius ir sudedėkite į kepimo formą. Apibarstykite džiūvėsėliais ir kepkite 180-200° C laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.

Turite mėgstamą receptą? Dažnai tenka gaminti? Siųskite savo receptus su nuotraukomis el. pašto adresu: [email protected].

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų