Pavasario belaukiant: šokoladinio vyniotinio receptas Pereiti į pagrindinį turinį

Pavasario belaukiant: šokoladinio vyniotinio receptas

2013-04-25 14:57
Pavasario belaukiant: šokoladinio vyniotinio receptas
Pavasario belaukiant: šokoladinio vyniotinio receptas / Ievos Jonelytės - Arlauskienės nuotr.

Šiandien kulinaras ir mūsų skaitytojas Paulius Strasevičius nustebino itin gardžiu ir pavasarišku receptu. Kaunietis siūlo pasigaminti šokoladinio vyniotinio, kuriam reikės:

450g miltų;

250g sviesto;

150g cukraus;

truputį vanilinio cukraus;

truputį druskos;

2 kiaušiniai;

5 šaukšteliai kakavos;

Sviestą ištirpinti ir sumaišyti su miltais bei cukrumi. Įberti vanilinio cukraus su druska. Gerai viską išmaišyti ir įmušti du kiaušinius. Viską dar kartą gerai išmaišome.

Tešlą padalinti į dvi dalis ir įdėti į šaldytuvą 30min. Vieną dalį plonai iškočiojame, o ant kitos pilame kakavą ir išmynkome taip, kad ji taptų šokolado spalvos. Iškočiojame. Ant tešlos be kakavos dedame kitą iškočiotą dalį su kakava ir susukame. Supjaustome gabalėliais ir  20 min. kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Į tešlą galite įmaišyti karšto šokolado.! Skanaus!

Turite mėgstamą receptą? Dažnai tenka gaminti? Siųskite savo receptus su nuotraukomis el. pašto adresu: [email protected].

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų